Welke power ranger ben jij uit power rangers mega force

wil je weten welke power ranger je bent uit power rangers mega force?
doe dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Troy (89 x uitgekomen)

Ook al is hij misschien niet weet het nog niet, Troy Burrows is een geboren leider. Vanuit een moeilijke opvoeding, gebruikte hij martial arts verantwoordelijk worden en gefocust. Hij was de nieuwe jongen in de stad, toen hij had een droom dat een oorlog met inbegrip van vele eerdere Power Rangers profeteert en wisked weg naar de Rode Ranger te worden. Net als zijn Dragon Zord, Hij heeft macht luchttechnische en bel vlieg of zip rond in een rode wervelwind als een Ranger.

Noah (46 x uitgekomen)

Noah Carver is een intelligente en leergierige collega met een uniek gevoel voor stijl. Wat hij mist in de fysieke coördinatie hij meer dan maakt het voor in intellect, en met zijn meer sociaal savvy beste vriend Jake aan zijn zijde, die twee maken het perfecte team. Zijn Shark Zord kunnen zwemmen door het water en hij heeft water-gerelateerde bevoegdheden.

Jake (9 x uitgekomen)

Jake Holling is een optimistische, onbevreesd en komische collega. Hij kent geen angst als het gaat om sociale situaties en ook op het slagveld. Hij doet eerder denken. Hij heeft een oogje op Gia, maar hij is vastbesloten om haar om voor hem te vallen op een dag. Hij wil wel eens hij zijn ranger identiteit openbaar kon maken en houdt ervan een Power Ranger. Hij heeft land-based gerelateerde bevoegdheden zoals het maken van rotsblokken en met behulp van de Aarde tegen vijanden.

Gia (16 x uitgekomen)

Gia Moran wordt beschouwd als het mooiste meisje van de school van Noah en Jake. Ze is nauwe persoonlijke vrienden met Emma sinds ze jonger waren. Ook al zijn ze in verschillende sociale groepen, ze nog steeds remaind vrienden. Ze is zelfverzekerd en krachtig martial arts vechter. Haar constante succes kan frustrerend zijn om haar teamgenoten zijn. Ze heeft grondgebonden bevoegdheden.

Emma (26 x uitgekomen)

Altijd op zoek naar het milieu te beschermen, Emma Goodall houdt van de natuur. Ze rijdt op een BMX-fiets en neemt foto's van insecten en bloemen. Hoewel ze lief mag lijken, ze is niet te onderschatten bij het ​​beschermen van haar thuisplaneet. Net als haar Phoenix Zord, kan ze door de lucht vliegen als een Ranger en heeft bevoegdheden luchttechnische.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Writex83

    Emma

    Leuke maar wel korte quiz

    7 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Troy!
    OMG Roode ranger!
    Die is zo awesome!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?