Welk van de 5 Feng Shui energieën past bij jou?

Aangezien ik de laatste tijd veel bezig ben met de Japanse cultuur, kwam ik uit uit op Feng Shui.
In de categorie energieën van de Feng Shui zitten 5 verschillende energieën.
Kom er hier achter welke energie bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Vuur (111 x uitgekomen)

De energie schiet omhoog. Dit is het energiepatroon op het hoogtepunt van de cyclus. Het is dan zomer en er is een fase van volle maan, stralend en compleet. Als het vuur eenmaal zijn maximale kracht bereikt heeft, zal het afnemen en rust zoeken.

Je bent enthousiast en je hebt charisma. Tegelijk kun je veranderlijk zijn. Soms ga je wat gehaast te werk.

trots, vooruitziend, eerzaam, impulsief, succesvol, ijdel, intelligent, grillig, fel, zorgelijk, werelds, onzeker, verlicht, flamboyant.

Aarde (22 x uitgekomen)

De energie wentel zich in horizontale richting om haar eigen as, en is van invloed op de periode van verandering tussen elk seizoen. Deze beweging wordt soms aangegeven als het centrale punt van de vijf energieën. Soms ook als de fase tussen de opwaartse beweging van het Vuur en de binnenwaartse beweging van het Metaal. Het is de maan voordat zij afneemt: groot, goud en vol.

Dit is de Ster van de Keizer. Je houdt ervan om een gezagsfunctie te bekleden. Vijven verzamelen graag en zijn gesteld op traditie.

sterk, assertief, overheersend, hooghartig, volhardend, koppig, humaan, vastbesloten, egoïstisch, laat volwassen, destructief, brutaal, getalenteerd, krachtig, agressief.

Metaal (22 x uitgekomen)

De dichtste vorm van energie, die tot stand komt door de binnenwaarts gerichte beweging ervan. De energie heeft hier een condenserende, stollende eigenschap. De maan neemt af, het is herfst.

Je bent standvastig in je opvattingen. Dit kan wijzen op een technische aanleg en een praktische instelling. Soms heb je weinig aandacht voor de opvattingen van anderen.

compleet, modebewust, grootmoedig, efficiënt, kalm, oordelend, onbuigzaam, trouw, behoedzaam, perfectionistisch, waardig, wilskrachtig, zelfverzekerd, leiderschap, betrouwbaar, trots, rationeel, voorzichtig.

Water (50 x uitgekomen)

De energie van het water daalt. Dit is de fase van de cyclus waarin de dingen maximaal tot rust komen en zich concentreren. Het is de nieuwe maan, donker en op het punt te baren. Het is dan wintertijd.


Hoewel je kwetsbaar overkomt, ben je van binnen sterk. Je bent op zoek naar wijsheid en hebt een sterke intuïtie.

koel, onafhankelijk, aandachtig, intuïtief, diplomatiek, serieus, zorgvuldig, opmerkelijk, obstinaat, volhardend, zorgelijk, sociaal,defensief, ijverig, onzeker, geduldig, hardwerkend, intiem, assertief, manipulatief.


Hout (14 x uitgekomen)

Dit symboliseert energie die naar alle kanten expandeert. Deze energie heeft grote kracht en groeit uit als een boom. Dit is de fase van de cyclus waarin dingen ontluiken en beginnen te groeien. Het is de wassende maan, de kracht die leven schenkt, de kracht van het voorjaar.


e bent idealistisch en intelligent. Je idealen kunnen soms te hoog gegrepen zijn. Sommigen vieren zijn bijzonder analytisch (intelligent), anderen hebben een romantische instelling.

teder, impulsief, zelfverzekerd, achtenswaardig, voorzichtig, flexibel, ruimdenkend, koppig, welgemanierd, emotioneel, harmonieus,ontwijkend, veranderlijk, creatief, humeurig, openhartig, verstrooid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • Recuerdo

    Water, klopt helemaal!

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Hout :)

    8 jaar geleden
  • LifeDriver

    Vuur
    I'm on fire! XD
    Maar eigenlijk klopt die beschrijving wel, creepy... XD

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Vuur.
    Tja. Ik heb van alle energie wel een aantal eigenschappen, denk ik :]

    9 jaar geleden
  • JagerM

    vuur
    maaaaaar
    water klopt beterrrrr
    Nouwjaaa.... Het is eerder 50%50%

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?