Ben jij een computernerd?

Ben jij een computernerd? Of juist helemaal niet. kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Computernerd!!!! (12 x uitgekomen)

Er is geen twijfel meer mogelijk. Jij bent een echte computernerd. Het liefst zit je de hele dag achter een digitaal apparaat. Computers, tablets, smartphones … jij weet met alles raad! Let er wel op dat je ook nog leuke dingen met je vrienden moet doen. En wat dacht je van je huiswerk? Gebruik je kennis van computers, maar vergeet niet de rest van de wereld.

Geen computernerd!!!! (8 x uitgekomen)

Jij hebt niks, maar dan ook niks met computers. Je bent liever met vrienden, leert liever uit een papieren boek en speelt liever een echt spel met iemand. Helemaal goed! Dat is alleen maar gezelligJ Maar denk je er ook aan dat het wel handig is om iets van computers te weten? Ga maar een keer oefenen, dan merk je dat de basis echt niet zo moeilijk is. Succes!

Nou.... Misschien!!!! (9 x uitgekomen)

Jij weet best wel iets van computers. Niet alles natuurlijk, maar vooral wat handig is om te weten. Super goed! Want jij weet dat er ook nog andere dingen zijn naast alle digitale dingen, zoals: vrienden, school en familie. Ga zo door! Jouw basiscomputerkennis komt altijd van pas.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • HorseLover12

    Niet
    Okeeee wel fijn, maar ik zit nu wel mooi al een uur achter de tablet(A)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?