Welke kracht heb jij in je?

Iedereen heeft zijn eigen soort magie! De voorbeelden zijn afgeleid van winx club!

Mogelijke uitkomsten

Magic Winx (15 x uitgekomen)

Je bent een startende fee. Je hebt niet veel ervaring. je kleding: kleine vleugels, en als kleding meestal een topje, en een rokje of jurkje met daaronder lange hakken

Charmix (45 x uitgekomen)

Je hebt iets meer ervaring dan bij Magic Winx. Je kunt je krachten beter beheersen maar moet nog veel leren. Je kleding: je behoudt je outfit uit de Magic Winx transformatie en daarbij krijgen ze een accessoire en een heuptasje.

Enchantix (21 x uitgekomen)

Je bent een vol waardige fee geworden. Je kleding: lang haar en hebben ze een kort jurkje of een topje met een mini-rokje of shorts aan met lange handschoenen, daarbij dragen ze banden om hun benen als schoenen. Daarnaast krijgen ze grotere vleugels waarmee ze verder en hoger kunnen vliegen, en de kracht om zichzelf te verkleinen daarnaast krijgen ze de kracht van Fairy Dust, waarmee ze zwarte magie kunnen verbreken.Fairy Dust zijn potjes die vast aan de vleugels zitten.Een fee krijgt deze kracht door iemand van haar planeet te redden.

Believix (19 x uitgekomen)

Een kracht voor feeën die mensen in magie wil laten geloven. hoe meer mensen in hun gaan geloven hoe sterker de krachten van de fee worden. Net zoals Enchantix heeft deze transformatie grotere vleugels dit keer met gaten er in, verder krijgen ze nog aanvullende krachten zoals drie verschillende vormen vleugels: Zoomix, waarmee ze kunnen teleporteren, Speedix, waarmee ze heel snel kunnen vliegen en Tracix, waarmee ze in het verleden kunnen kijken, daarnaast krijgen ze nog de Gifts of Destiny. Je kleding: hakken met kniekousen en kleinere of geen handschoenen. Daarnaast krijgen hun aanvallen een uitstraling die voor iedere fee uniek is.

Harmonix (47 x uitgekomen)

Een bijzonder sterke kracht. Het brengt Harmonie tussen land en water, waardoor ze hun krachten beter kunnen gebruiken onder water, en ook beter op het land en in de lucht. Je kleding: lang haar, maar wel weer wat kleinere vleugels. Je draagt een strapless of one-shoulder topje en een mini-rokje daarnaast heb je een lange sleep. Verder draag je of een tiara of een juweel met een zeetint om hun nek of in hun haar, ze hebben sandalen met hakken aan met lange linten die om hun benen zijn gewikkeld.

Sirenix (12 x uitgekomen)

Een nog sterkere kracht dan Harmonix. Je kleding: langer haar, en je haar verandert van kleur als je onder water gaan. je outfit bestaat uit een topje met riem en leggings met zeemeerminnen print. Verder nu ook linten om je armen en daarnaast draag je laarzen met linten om hun benen. Het brengt weer wat grotere vleugels, in de vorm van zeeschelpen, die gaan stralen wanneer je zwemt.

Bloomix (191 x uitgekomen)

Een kracht die de andere Winx van Bloom verkrijgen omdat zij hun Sirenix krachten kwijt raakten omdat ze het Legendarium wilden vernietigen. Bloom's krachten kunnen niet worden afgenomen, aangezien zij de bron heeft van de Magische Dimensie, om de anderen te helpen deelt Bloom de drakenvlam met ze. Je kleding: een soort strijdersoutfit, met leggings die vastzitten aan hun schoenen. Hun outfit legt de focus op hun eigen persoonlijkheid en hun krachten. Allemaal dragen ze een tiara met een gedeelte van de drakenvlam er in op hun voorhoofd. Ze hebben grote, wat puntige vleugels en er hangen juwelen aan. Om Bloomix volledig te verkrijgen moeten de Winx moedige en goede daden verrichten, Bloom heeft het ook in Aflevening 6 gekregen omdat ze zwak was en ook haar krachten had verloren maar door haar moed en zelfvertrouwen om de draken in de Vortex of Vlames te verslaan heeft ze toch haar Bloomix krachten verkregen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • baris

    yes ik heb bloomix

    3 jaar geleden
  • omggggg

    Bloomix

    Ja klopt er is nu ook Mythix,Butterflix en ik begreep dat er ook Tynix kwam
    mijn zusje van 7 is fan vandaar dat ik het weet
    (Ben zelf 13 ik keek er vroeger naar )

    8 jaar geleden
  • vuurmeid

    het gaat inderdaad zelfs na deze quiz nog door: er is nu Butterflix

    8 jaar geleden
  • shyenna

    bloomix

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Harmonix x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?