Welk Winx Personage Ben Jij?

iedereen heeft een fee in zich alleen niet iedereen weet dat zoals Bloom! Doe deze quiz en kom er achter!

Mogelijke uitkomsten

Bloom (128 x uitgekomen)

Je bent in het begin een onzeker en aardig meisje. Later blink je uit als de leidster van de groep en de grootste kracht: Drakenvlam. Maar ook ben je zorgzaam en behulpzaam en kom je al je afspraken na.

Flora (3 x uitgekomen)

Je bent van begin af aan zorgzaam en behulpzaam. Je hebt de kracht van de natuur. En bent een van de aardigste feeën van de 6. je begrijpt de meeste mensen direct.

Tecna (2 x uitgekomen)

Je bent vanaf het begin al met technologie bezig. Je kracht is Technologie. Je hebt voor alle problemen een Technische oplossing en je laat je vrienden nooit in de steek. Wel heb je altijd een weerwoord klaar voor anderen en je bent soms een beetje onhandig.

Stella (0 x uitgekomen)

Je houdt van shoppen en bent geliefd door iedereen. Je kracht is de zon en de maan. Je hecht (in tegenstelling tot Tecna) niet veel waarde aan school. Je kijkt veel naar de buitenkant en bent al vaker in de problemen gekomen door je mode verslaving. Je bent heel lief voor je vrienden maar als je naar andermans z'n problemen moet luisteren dan lukt dat niet goed. Je wordt snel afgeleid maar deinst voor niets terug!

Musa (6 x uitgekomen)

Je houdt veel van muziek en bent aldoor met liedjes bezig. Je vindt vrienden belangrijk en je hebt ze liever dan wat dan ook op de wereld. Je kracht is Muziek. Je stem is je grootste wapen en houdt ervan om die te gebruiken zelfs als er geen gevaar is!

Layla (0 x uitgekomen)

Je hebt veel moed en bent sportief. Je ergert je eraan als je wat moet doen met iemand anders en die niks doet. Je deelt alles met je vrienden en geeft veel om ze. Je kracht is Morfix! En gebruikt het ook om te oefenen en in conditie te blijven.

Je bent geen fee (16 x uitgekomen)

Helaas jij hebt geen krachten in je. Je kunt allerlei types zijn. Ook kun je best lijken op een van de onderstaande feeën, toch ben je er geen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Wittetijger

    bloom(hoera)(yeah)

    9 jaar geleden
  • vuurmeid

    nee hoor

    9 jaar geleden
  • Sanne_Fornie

    bloom

    9 jaar geleden
  • Hermeliencool

    Ik ben........ Bloom!( spel je geen Bloem)

    9 jaar geleden
  • vuurmeid

    Ik ben de eerste die deze Quiz doet en kom op Bloom uit ben jij de 2e?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?