Welke boeken zijn geschikt voor jou?

Weet je soms niet wat voor boeken je wilt lezen? Of welke boeken bij je passen? Maak dan snel deze quiz!(cool)(cool)(cool)
~Official created by Hoe overleef ik...~

Mogelijke uitkomsten

Fantasy en thrillers (42 x uitgekomen)

Jij houdt van fantasy en thrillers. Ideale boeken voor jou: als je van superspannende thrillers houdt, zijn auteurs als Helen Vreeswijk en Mel Wallis heel geschikt. Net als de Gone serie van Michael Grant. Hou je meer van griezel en fantasy samen gevat, denk dan maar aan Twilight, Fallen, Kronieken van de onderwereld en De hongerspelen. Al deze boeken zijn wel voor dertienplussers. Veel plezier met lezen!!

Goede nadenk-boeken (11 x uitgekomen)

Je bent een echte dromer en denker. Het onderwerp maakt je niet zoveel uit, als het maar echt goede boeken zijn. Voor jou is er ruime keus uit boek. Zoals Lynn! van Anke Kranendonk, Kom hier Rosa van Anna van Praag, Spinder van Simon van der Geest, Hotel met de grote L en Mijn bijzonder rare week met Tess. En dan nog veel meer boeken van Edward van den Vendel, Daan Remmerts de Vries, Marjolijn Hof, en van Gideon Samson. Over deze boeken kun je goed nadenken! :-)

Echte meisjesboeken (8 x uitgekomen)

Je bent een echt meisje-meisje. je leest dus ook echt meidenboeken. Liefst met drama en humor. En als je een leuke serie of auteur heb gevonden, wil je daarvan alle boeken lezen. Ook voor jou is er volop keus. Je hebt vast al een paar gelezen, maar allemaal? Zoals IzzyLove van Manon Sikkel, de 100%-boeken van Niki Smit, Geek Girl van Holly Smale en natuurlijk alles van Marion van de Coolwijk, Carry Slee en Maren Stoffels. Je komt er wel uit...

Vooral informatief (2 x uitgekomen)

Jij bent nieuwsgierig en wilt van alles weten. Romans vindt je leuk, maar informatieve boeken vindt je vaak wel interessanter. Bijvoorbeeld hoe de mensen vroeger leefden. Of je wilt veel over de natuur lezen. Of je hebt een hobby waarover je ook veel wilt weten. Schrijvers als Bibi Dumon Tak, Arend van Dam en Ditte Merle zijn goed voor jou.

Allround (0 x uitgekomen)

Jou maakt het niet veel uit welke boeken je leest. Je vindt veel leuk. Maar historische romans zouden wel geschikt voor jou zijn, want die zijn spannend en informatief! Dan kun je in spannende verhalen alles lezen over de middelleeuwen of de Grieken. Kijk maar eens een keertje naar de boeken van Rob Ruggenberg, Thijs Goverde, Martine Letterie, en Lydia Rood

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Paardenvriend

    Ook hou ik wel van de hoe overleef ik serie en van het leven van een loser

    8 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Ik lees vooral Carry Slee boeken.

    Ik hou eigenlijk meer van spannend zielig. In plaats van fantasie en thrillers

    8 jaar geleden
  • DrawingLady

    (Y)

    9 jaar geleden
  • Jezziekaa

    Hey DrawingLady,
    Sorry, ik was vergeten dat erbij te zetten. Wel goed dat je het gezegd hebt. Ik heb het nu aangepast!
    Greets, Acissej57

    9 jaar geleden
  • _Forgetten

    Jij houdt van fantasy en thrillers. Ideale boeken voor jou: als je van superspannende thrillers houdt, zijn auteurs als Helen Vreeswijk en Mel Wallis heel geschikt. Net als de Gone serie van Michael Grant.

    Precies mijn favoriete schrijfster.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?