Ben je goed met jongens?

Niet ieder meisje is zo goed met jongens. Jij wel? Doe deze test en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Verlegen meisje (3 x uitgekomen)

Als jij een jongen leuk vind, vertel je het misschien tegen je beste vriendin, maar tegen NIEMAND anders! Ook vind jij het eng om op jongens af te stappen, dat is niet erg. Je kan het altijd proberen! Iedereen is leuk zoals diegene is, jij ook!

Neutraal meisje (53 x uitgekomen)

Hoi zeggen tegen de jongen die je leuk vind kan je, zonder blikken of blozen, maar hij mag er NIETS van meekrijgen dat jij hem leuk vind, wat zal hij wel niet denken?! Verder stap je gewoon op een jongen af als je iets wilt zeggen of weten.

Gek meisje (15 x uitgekomen)

Je bent verliefd! Iedereen mag het weten! Wat is het toch ge-weldig om verliefd te zijn! Je gooit niet al je chantmoves in de strijd, maar een knipoogje geven is geen probleem. Jij bent goed met jongens!

Sexy girl! (18 x uitgekomen)

Boys boys boys! Jij weet precies hoe je moet flirten, hebt al 20 keer gezoend, en gooit potloden op de grond voor zn neus op de grond om je kont te showen! Ook bij feestjes gaan jongens helemaal los vanwege jou chantmoves. Pas wel op dat je geen slet word!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • XxforeverxX

    Neutraal meisje.
    Ik heb erg veel vrienden en ik kan gewoon alles tegen ze zeggen. Maar als ik een jongen leuk vind.. dan bloos ik soms wel :$

    9 jaar geleden
  • Scara

    Neutraal meisje, gelukkig!

    9 jaar geleden
  • Quiniall

    Ik ben ook een neutraal meisje maar ik vind dat jongens best wel blind zijn, dus af en toe eventjes met je kont schudden en op een feestje met een onbekende jongen schuren kan echt wel. Vind het eigenlijk niet eens dicht in de buurt komen om een slet genoemd te worden als je schuurt of in je kont laat knijpen, een slet is als je het bed in duikt met onbekende gasten voor geld. Tegenwoordig moet je veel doen om een goede jongen te krijgen. En trouwens, tege iemand aan schuren op een feestje, ontmoet je ook een mensen.

    #nohate.

    9 jaar geleden
  • XJunaHoranX

    Wahahaha die is goed xD JaneTheKiller ik ben meer een neutraal meisje (nerd)

    9 jaar geleden
  • Jamiezx

    Ik vind het meer sletterig als je je kont heen en weer beweegt bij vreemde jongens, je laat schuren, en in je kont laat knijpen. Dit betekend niet dat je goed met jongens bent, maar gwn een slet....

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?