Welke Britse youtuber ben jij?

Op welke Britse youtuber lijk jij het meest?

Mogelijke uitkomsten

Alfie Deyes! (33 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Alfie. Alfie is bijna altijd enthousiast en kan iedereen opvrolijken. Alfie woont in Brighton en hij heeft een relatie met de blogger/youtuber Zoe Sugg. Samen hebben ze Nala, een mopshond. Alfie heeft 3 youtubekanalen: zijn 'hoofdkanaal' PointlessBlog, waar hij vooral challenges en lifestyle video's maakt, zijn gamekanaal PointlessBlogGames en zijn vlogkanaal PointlessBlogVlogs waar hij (bijna) elke dag een vlog upload. Zijn youtubekanalen hebben samen meer dan 10 miljoen abonnees. Congrats, Alfie is mijn favoriete Britse youtuber!

Zoë Sugg! (78 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Zoë. Zoe is meestal vrolijk maar kan ook veel last hebben van angst. Ze maakt vooral beauty en lifestyle video's maar ze maakt ook vaak vlogs en baking video's. Ze heeft een relatie met youtuber Alfie Deyes en ze woont samen met hem en Nala (mopshond) in Brighton. Ze is de zus van de youtuber Joe Sugg. Zoë heeft 2 youtuberkanalen: haar 'hoofdkanaal' Zoella, waar ze beauty/lifestyle/baking video's maakt en MoreZoella, waar ze vlogs op plaatst. Haar youtubekanalen hebben samen over de 15 miljoen abonnees.

Joe Sugg! (86 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Joe Sugg. Joe houdt ervan om mensen voor de gek te houden. Hij maakt vaak impression video's, challenges en pranks. Eigenlijk maakt hij dus gewoon grappige video's. Joe is de broer van de youtuber/blogger Zoë Sugg en hij was de roommate van de youtuber Caspar Lee. Hij woont in Londen. Joe heeft twee kanalen: ThatcherJoe, waar hij vooral grappige video's maakt en ThatcherJoeVlogs waar hij vooral vlogs en extra video's upload, zoals bijvoorbeeld bloopers. Zijn kanalen hebben bij elkaar over de 10 miljoen abonnees.

Caspar Lee! (32 x uitgekomen)

Jij lijk het meest op Caspar. Caspar is eigenlijk een Zuid-Afrikaan die nu in Londen woont. Hij was de roommate van Joe en hij is ook goeie vrienden met KSI. Caspar maakt vooral grappige video's. Hij heeft twee youtubekanalen: Caspar, waar hij vooral grappige video's en challenges maakt en morecaspar waar hij af en toe vlogt en vooral extra video's upload, zoals bloopers. Zijn kanalen hebben bij elkaar meer dan 8 miljoen abonnees.

Tanya Burr! (37 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Tanya. Tanya woont met haar man Jim Chapman in Londen met hun tekkel Martha. Ze is de beste vriendin van de youtubers Niomi Smart en Zoë Sugg. Tanya is vaak omschreven als heel lief en innocent en ze maakt vooral beauty en baking video's en af en toe maakt ze vlogs. Haar kanaal heet Tanya Burr en ze heeft meer dan 3 miljoen abonnees.

Marcus Butler! (32 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Marcus. Marcus maakt vooral sketches en grappige video's. Hij had een relatie met de youtuber Niomi Smart en heeft nu een relatie met het Duitse model Stefanie Giesinger. Hij woont in Londen. Marcus is goeie vrienden met de youtubers Alfie Deyes, Joe Sugg en Zoë Sugg en heeft vroeger vooral heel veel video's gemaakt met Alfie. Hij heeft 3 kanalen: Marcus Butler, waar hij vooral sketches en grappige video's maakt, MoreMarcus waar hij vooral reactievideo's maakt en quizzes doet (eigenlijk alles wat hij op zijn hoofdkanaal niet doet, plaatst hij op MoreMarcus) en MarcusButlerGames, zijn game kanaal die hij eigenlijk niet meer gebruikt. Zijn kanalen hebben bij elkaar meer dan 6 miljoen abonnees. Hij was de eerste Britse youtuber die ik keek.

Jim Chapman! (16 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jim. Jim maakt vooral veel lifestyle video's. Hij is getrouwd met de youtuber Tanya Burr en hij woont samen met haar, en Martha (hun tekkel) in Londen. Jim is goeie vrienden met de youtubers Alfie Deyes, Zoë Sugg en Joe Sugg. Hij heeft twee youtube kanalen: Jim Chapman, waar hij vooral lifestyle video's maakt en EveryDayJim waar hij vlogt. Zijn kanalen hebben bij elkaar meer dan 3 miljoen abonnees.

Dan Howell! (111 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Dan. Dan maakt eigenlijk video's over van alles, en hij heeft een gaming channel met zijn roommate Phil Lester. Dan en Phil wonen samen in Londen. Het is niet bekend of ze een relatie hebben maar ze worden wel heel veel geshipt door het 'Phandom' (fans van Dan & Phil). Samen met Phil heeft hij een theatertour gedaan; Dan and Phil's The Amazing Tour Is Not On Fire. Op zijn hoofdkanaal danisnotonfire upload hij vooral lifestyle en grappige video's en op DanAndPhilGAMES maakt hij gaming video's samen met Phil. Zijn kanalen hebben bij elkaar meer dan 8 miljoen abonnees.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • Salibanani

    Dan howellllll, leuke quiz!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Jennepennetjex

    JOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CHIPPIEMAN

    7 jaar geleden
  • Pikachan

    DAN !!!! OMG <3 #PHAN XD

    8 jaar geleden
  • MCRpaardenhel69

    (phil is trouwens gewoon met een l hoor)

    8 jaar geleden
  • MCRpaardenhel69

    Holla ik heb Dan

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?