Welk effect heeft Quizlet op jou?


Die jarenlange Quizletverslaving zorgt ervoor dat je al je vrije tijd op Quizlet spendeert. Al die tijd die je aan Quizlet spendeert, heeft ook een mysterieus effect op jou. Wil je weten over welke effecten het gaat en welke bij jou past? Aarzel dan niet om deze quiz te maken!

Mogelijke uitkomsten

Een schrijftalent (64 x uitgekomen)

Door zoveel stories, gedichten, columns, blogs,… te lezen en schrijven op Quizlet is jouw schrijftalent gegroeid met de jaren. Jij maakt geen simpele schrijffouten en kan de pen als geen ander gebruiken. Je punten voor de les Nederlands zijn gestegen omdat je zoveel feedback kreeg van lezers, andere users, bèta-readers,… en daarom weet jij als de beste hoe je een tekst schrijft. Het zou me niet verbazen, moest je later een groot schrijver worden!

Een sociaal talent (25 x uitgekomen)

Jij hebt jezelf veel bezig gehouden met zaken te weten te komen dat Quizlet geen enkel geheim meer voor je heeft. Jij weet van alle onderwerpen op het forum wel iets en kan als de beste advies aan andere users geven. Andere users zijn je hiervoor dan ook heel dankbaar. Als sociaal talent ben je niet gemaakt om zomaar posts en reacties af te wachten want je wil je sociale skills toepassen. Daarom komt het best vaak voor dat je iemand aanspreekt per pb of gb om zo relaties te onderhouden!

Een onderzoektalent (42 x uitgekomen)

Jij hebt je veel bezig gehouden met de core buisiness van Quizlet: quizzen maken en invullen. Jij weet als geen ander wat de trend is op Quizlet en kan deze zo ombuigen tot een leuke quiz, lijstje of vragenlijst. Je steekt daarom ook veel moeite in deze zaken, daarom dat je ook zo goed bent geworden in dit deel van Quizlet. Met jouw onderzoekskills zou het me niet verbazen, moest je ooit een Nobelprijs winnen!

Een creatief talent (48 x uitgekomen)

Door jouw jarenlange Quizlet-ervaring zag jij creaties komen en gaan en je vond het leuk om aan al deze creaties deel te mogen nemen. Het zette je aan tot denken en je maakte steeds weer een superleuke creatie. Jouw creatieve hersenen vonden daarom Quizlet de geschikte plaats om jouw creative skills te trainen. Ondertussen ben je zo hard getraind dat iedereen jaloers is op jouw creatieve brein!

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • Immortelchild

    Schijftalent!
    Ik ben ook wel wat beter geworden sins ik op Q zit.
    Leuke Quiz!
    XxX

    8 jaar geleden
  • Bgirl12

    Onderzoektalent (cool)

    9 jaar geleden
  • unicorntjeee9

    schrijf talent :)
    leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • Aimante

    ik vind t n leuke quiz, maar voor mij klopt die niet helemaal. Ik lees veel (wat eigenlijk niet zou moeten, want dan doe k niks voor school :P) maar zelf maak ik eigenlijk amper iets. misschien iets van stille kijker (of iets wat daar op lijkt)
    KUDO!! :)

    9 jaar geleden
  • Lypophrenia

    Sociaal talent xD
    Je zou mij eens moeten zien op school....
    Voor mij klopt deze quiz niet.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?