Op welk crewlid lijk jij het meeste?

In het kader van het tienjarig bestaan van Quizlet heb ik besloten om deze quiz te maken. Met welke crewlid vertoon jij de meeste overeenkomsten?

Omdat de voltallige crew iets te groot is voor deze quiz, zijn ongeveer de helft van de leden vertegenwoordigd. Ik heb wel alle verschillende functies in beschouwing genomen.^^

Mogelijke uitkomsten

Scandal! (11 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Erica, op Quizlet bekend onder de naam Scandal of Sugarguitar, die de functie van moderator bekleedt!

OakenshieId! (24 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Natascha, op Quizlet bekend onder de naam OakenshieId, Elladan of Peredhel, die de functie van bètareader bekleedt!

Krull! (19 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Emma, op Quizlet bekend onder de naam Krull, die de functie van administrator bekleedt!

Fisher! (5 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Andrea, op Quizlet bekend onder de naam Fisher, die de functie van moderator bekleedt!

Yoda! (24 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Samantha, op Quizlet bekend onder de naam Yoda, Inquisitor of Courtesan, die de functie van moderator bekleedt!

Avarosa! (12 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Nana, op Quizlet bekend onder de naam Avarosa, Fourtris of Passerby, die de functie van bemiddelaar bekleedt!

Rutger! (2 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Rutger, die de functie administrator bekleedt en deze geweldige site heeft gecreëerd!

Aldea! (22 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Gail, op Quizlet bekend onder de naam Aldea, die de functie van moderator bekleedt!

Grohl! (54 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Leah, op Quizlet bekend onder de naam Grohl, Dierickx of Aravis, die de functie van bètareader bekleedt!

Macabre! (16 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Michelle, op Quizlet bekend onder de naam Macabre, Aragog of Twisty, die de functie van bemiddelaar bekleedt!

Square! (13 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Inge, op Quizlet bekend onder de naam Square, die de functie van bètareader bekleedt!

Corday! (27 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Anne, op Quizlet bekend onder de naam Corday, Insurgent of Ivyrise, die de functie van bètareader bekleedt!

SolidSnake! (1 x uitgekomen)

Jij vertoont de meeste overeenkomsten met Alwin, op Quizlet bekend onder de naam SolidSnake, die de functie van bemiddelaar bekleedt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (51)

  • AlphaNoodle

    Ik ben Yoda! Leuke foto

    6 jaar geleden
  • Meganium

    Mijn uitslag is Square

    7 jaar geleden
  • 4na

    Corday

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Goede quiz! Sommige foto's had ik echt niet verwacht bij de qrewleden, hahaha. Overkomt me vaker.

    7 jaar geleden
  • ChrisMIW

    Square

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?