hoe goed of slecht ben jij?

Iedereen heeft een stukje "slechtheid" in zijn/haar ziel. Je hebt misschien wel eens het gevoel dat je een persoon wel kunt vermoorden en dat je hem/haar nooit meer wil zien. Hier kun je testen hoe slecht of goed je bent. Veel succes!

Mogelijke uitkomsten

jij bent voor 98% slecht! (5 x uitgekomen)

Nog 2% procent te gaan en je bent een superschurk! Als je echt zo slecht bent zou ik blij zijn! Je moet wat meer respect tonen voor anderen. Behandel de mensen zoals jij wilt dat ze jou behandelen. Misschien een keer met iemand afspreken?

jij bent voor 100% slecht! (6 x uitgekomen)

Je ziel is gewoon helemaal slecht en donker! Als ik jou was zou ik nu niet blij zijn. Je zit in een kooi van duisternis waar je niet meer uit kan! Je bent slecht geboren en ik zou de mensen maar wat minder pesten met jou gedrag.

het is fifty-fifty: 50% (16 x uitgekomen)

Jij hebt een soort van twee persoonlijkheden. Jij hebt een goede kant en een slechte! Jij kan misschien snel boos worden maar je kan ook heel aardig zijn! Misschien iets meer letten op je woorden en dan komt alles goed.

jij bent voor 1% slecht. Verder ben je helemaal goed! (73 x uitgekomen)

Jij bent super aardig en lief tegenover anderen! Je bent een super vriend/ vriendin en je wil alles voor andere mensen doen. Je denkt dus heel veel aan andere mensen maar dat heeft ook zijn nadelen. Je moet ook eens aan jezelf denken en iets minder voor anderen doen want straks denken ze dat je een slijmbal bent. Ga zo door met goed zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Aurea

    Fiftyfiftu

    9 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    dit is 16+ -_-

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    Dit is geen AL quiz. Dit is een 16+ quiz, dankzij die seksvragen.

    9 jaar geleden
  • Muislicht

    98%

    9 jaar geleden
  • Duendes

    50%
    Ik snap niet wat die vragen met slechtheid/goedheid te maken heeft maar het klopt wel xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?