Wie ben jij van X-men the first class

Ken je de film en ben je benieuwd wie jij bent kom er achter!
PAS OP ER WORDEN DINGEN VERKLAPT OVER DE FILM

Mogelijke uitkomsten

Magneto (3 x uitgekomen)

Hij heeft de kracht om metaal te sturen. Hij is joods en werd samen met zijn gezin opgepakt door nazie. Hij moest zien hoe zijn eigen familie vermoord werd terwijl hij zelf bleef leven door zijn kracht. Hij werd verliefd op een vrouw en kreeg een dochtertje dat omkwam bij een brand. Zijn vriendin vluchtte weg maar was alweer zwanger van hem. Magneto zelf ontmoette professor X. Hij heeft een tijd met hem en de rest samen gewerkt maar is toen het foute pad op gegaan. Hij was bang dat de mens hetzelfde zou doen bij de mutanten als de nazie bij joden. Hij richten zijn eigen mutanten team op met onder anderen Angel, Mystique en Azazel.

Mystique (29 x uitgekomen)

Ze heeft de kracht om elke menselijke vorm aan te nemen. Er is niet duidelijk of ze geboren is als vrouw. Ze heeft 2 kinderen gehad. 2 zonen waarvan 1 Graydon heette. Niemand weet echt wat er met hem is gebeurt ze weten wel dat alle 2 zijn ouders mutanten zijn maar, hij normaal is. Haar andere zoon is Nightcrawler. De vader van haar zoontje is Azazel. Ook deze zoon is ze kwijt geraakt. Ze word in haar jonge jaren gevonden door professor X. Ze laat zich bijna overhalen om een serum in te spuiten waardoor ze geen blauwe vorm meer heeft. Gelukkig besluit ze om dit niet te doen. Ze sluit zich aan bij Magneto maar, blijft daar niet voor eeuwig.

Professor X (10 x uitgekomen)

Hij heeft de kracht om gedachten te lezen en te beïnvloeden. Hij komt hier al op een jonge leeftijd achter. Zijn vader komt om bij een ongeluk. Zijn moeder hertrouwd en hij ontmoet mystique. Hij laat haar bij hun wonen maar, dat weten zijn ouders niet. Hij heeft vaak ruzie met zijn stiefbroer en zijn stiefvader mishandeld hem. Als hij ouder is gaat hij opzoek naar jonge mutanten die kunnen helpen om Shaw (de slechterik) te stoppen. Deze jonge mutanten zijn Angel, Mystique, Beast, Darwin, Havok en Banshee. Hij helpt ze om hun krachten onder controle te houden. Hij raakt aan het einde van de film gewond en beland hier door in een rolstoel.

Beast (8 x uitgekomen)

Hij heeft in het begin extra grootte handen en voeten die hem extra kracht en wendbaarheid op leveren. Na een uit de hand gelopen experiment muteert hij volledig en word hij een blauw, harig monster. Zijn vader is betrokken geweest bij een kernongeluk. Wat waarschijnlijk verklaart waarom hij een mutant is. Ondanks zijn uiterlijk is hij geïnteresseerd in kunst en wetenschap. Hij is slim en sluit zich al snel aan bij professor X.

Angel (4 x uitgekomen)

Ze heeft een tatoeage van vleugels over haar schouders en die vleugels zijn echt. Ze kan er mee vliegen. Ook maakt haar lichaam een zuur aan dat door hout, metaal en vlees kan branden. Ze muteert op haar veertiende. Ze is toen door haar stiefvader de deur uitgetrapt. Als je het met de film gaat vergelijken is ze waarschijnlijk opgevangen door een man dier haar naar een club bracht. In die club moest ze werken als danseres. Daar heeft professor X haar gevonden en mee genomen. Ze sluit zich aan bij de slechte kant en bij magneto.

Havok (3 x uitgekomen)

Hij heeft de gave kosmische energie te absorberen en afteschieten in een straal en in cirkels. Hij is als kind samen met zijn broer op straat beland en naar een weeshuis gebracht. Hij word al snel geadopteerd. Zijn gave ontwikkelde zicht toen hij met zijn nieuwe zus werd ontvoerd. Hij wis zelf niet dat hij ontvoerd was en ging gewoon naar school. Hij ontmoet professor X en gaat met hem mee. Professor X leert hem om zijn kracht onder controle te houden en Beast ontwerpt een speciaal vest voor hem. Als hij de keuze krijgt om zich bij magneto aan te sluiten doet hij dit niet. Hij blijft bij professor X

Banshee (2 x uitgekomen)

Hij heeft hele sterke longen en stembanden waardoor hij sonische schreeuwen kan produceren. Deze schreeuwen hebben verschillende effecten. Hij kan door middel van deze schreeuwen vliegen. Zijn schreeuwen kunnen ook dienen als sonar en hij kan er glas mee laten breken. Hij ontmoet professor X die hem heeft geholpen om te vliegen. Beast heeft voor hem een pak gemaakt waardoor hij dus kan vliegen. Ook hij blijft bij professor X.

Darwin (2 x uitgekomen)

Zijn mutatie is nogal ingewikkeld. Hij kan zich aanpassen en zou dus in principe alles moet kunnen overleven. Toch gaat hij al snel dood in de film. We weten niet tot hoe ver zijn krachten gaan. Zo kan hij onder andere kieuwen krijgen en onder water ademen. Hij ontmoet professor X en hij sluit zich bij hem aan. In een gevecht komt hij om.

Azazel (2 x uitgekomen)

Hij heeft een rode huid en een duivelstaart. Met die staart kan hij mensen vast houden en met de punt kan hij mensen doorboren. Hij kan zichzelf teleporteren en mensen die hij aanraakt teleporteren ook. Hij hoort bij Shaw en krijgt een zoontje met Mystique. Zijn zoontje is Nightcrawler. Hij heeft dezelfde krachten als zijn vader en is blauw. Azazel sluit zich aan bij Magneto.

White queen (6 x uitgekomen)

Ze beschikt over de gave om gedachten te lezen en te beïnvloeden. Ook kan ze totaal van diamant worden en door haar diamanten vorm kan ze door glas snijden. Ze hoort in het begin bij Shaw en word gevangen genomen. Magneto bevrijd haar en ze sluit zich bij hem aan.

Shaw (1 x uitgekomen)

Shaw is een mutant met de gave om kinetische energie te absorberen en hiermee zijn kracht, snelheid en uithoudingsvermogen te vergroten tot bovenmenselijk niveau. Dit maakt hem zeer moeilijk te verslaan in een gevecht, aangezien elke klap die hij krijgt hem sterker maakt. Ongewone tactieken moeten worden gebruikt om hem te verslaan. Hij absorbeert de energie van elke klap. Niet alleen slagen, maar ook kogels en, in mindere mate, elektriciteit en energiestralen. Shaw is uit op wereld heerschappij en zorgt voor een oorlog tussen de Russen en Amerikanen. Zijn team bestaat uit White queen, Azazel, Angel en

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?