welk jaarfeest past bij jou?

Zegt de buurvrouw altijd dat ze jou een Sinterklaas type vind? Je moeder vind jou een kerst? En je tante een pas type? En weet je het echt niet meer? Doe dan nu deze quize!

Mogelijke uitkomsten

Sinterklaas. (0 x uitgekomen)

Goede keuze! cadeautjes zijn inderdaad niet verkeerd. Maar Sinterklaas geeft veel aan jou, geef jij ook wel eens een tekening aan hem? Laat gauw een reactie achter!

Kerstmis . (28 x uitgekomen)

Ik denk dat jij van familie, lekker eten en gezelligheid houd. Je zou ook Sinterklaas kunnen hebben als het om het eten gaat, ik bedoel: marsepein, pepernoten, speculaas.... Oké, waar was ik? Oja, jij hebt dus kerst.

Pasen (0 x uitgekomen)

Pasen, konijnen, paashazen, schattig hé?! Ben jij een dierenvriend? Of hou jij gewoon van choco en ei?!

Sint maarten (5 x uitgekomen)

Mooi, Sint Maarten. Waarschijnlijk weet je niet wat het is dus... Nou, Sint Maarten was dus een ridder van de koning. Maar de koning wouw weten of er in een stadje nog goed was, dus reden een paar van zijn trouwste ridders ( waaronder Sint Maarten ) naar het stadje. Daar, aan de poort, zat een bijna blote man. Iedereen keek op hem neer of zagen hem niet eens. Sint Maarten wel. Hij pakte zijn zwaard, de bedelaar schok, wouw deze ridder hem dood? En Sint Maarten sneed zijn mantel in tweeën. Zijn vrienden zaten al in de kroeg. Ze lachten Maarten uit. " waarom heb jij die vieze oude bedelaar geholpen! Haha! " Sint Maarten was bang, zouden ze het door vertellen? Die nacht kreeg hij een droom. De bedelaar verscheen. Hij veranderede in god. " Bedankt dat je me wilde helpen. " zij hij. En hij verdween. Sinds dien helpt. Sint Maarten mensen in plaats ze te vermoorden.

Sint Jan. (55 x uitgekomen)

Sint Jan is een man van de zomer. Je houd dat feest in de zomer om te vieren dat het zomer is. Veel zomer hé?!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Wolflover_

    sint jan

    6 jaar geleden
  • Galactica

    Kerst. En je hebt een geniaal lachje

    8 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    Laat nou net mijn uitkomst Sint Jan zijn en laat mijn school nou net Sint-Janslyceum heten...

    8 jaar geleden
  • Leaticia

    Sint jan ik ken het bniet eens! Mhahihihi

    9 jaar geleden
  • Elevens_Eggos

    Kerst yay

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?