Wie ben jij van de verhalen van boom beum?

Wie ben jij van de verhalen vaan boom beum? Boom🌳, gras🌿, varken🐷, bliksem⚡️, Tim👶🏼, Eddie de clown🤡 of spino🐉?

Mogelijke uitkomsten

Boom🌳 (3 x uitgekomen)

Jij bent boom🌳! Je bent de hoofdrolspeler van de verhalen van boom beum. Je houdt een dagboek bij waarin leuke verhalen staan over jou en je beste vriendinnen bliksem⚡️,gras🌿 en varken🐷. Veel mensen genieten van die grappige verhalen. Dit is je familie: 🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌵🎄🌲🌴🌱🎋🍃🍂🍁. Je houdt veel van chocola en je bent een goede vriendin.

Gras🌿 (8 x uitgekomen)

Jij bent gras🌿! Jij bent een van de beste vriendinnen van boom🌳, varken🐷 en bliksem⚡️. Je komt in booms dagboek voor. Je speelt een grote rol in de verhalen van boom beum.

Varken🐷 (1 x uitgekomen)

Jij bent varken🐷! Jij bent een van de beste vriendinnen van gras🌿, boom🌳 en bliksem⚡️. Je speelt een grote rol in de verhalen van boom beum. Je hebt een raadsel maar niemand weet wat.....

Bliksem⚡️ (4 x uitgekomen)

Jij bent bliksem⚡️! Jij bent een van de beste vriendinnen van boom🌳, gras🌿 en varken🐷. Je speelt een grote rol in de verhalen vaan boom beum.

Tim👶🏼 (2 x uitgekomen)

Jij bent Tim👶🏼! Jij bent de vijand van boom🌳, gras🌿, varken🐷 en bliksem⚡️. Je hebt een gang (de timgang) en samen met je gang ontvoeren jullie boom en haar vriendinnen. Je hebt een Kamira ofzo en de rest van je gang ook. Daarmee beweren jullie dingen in de toekomst of op andere plekken te kunnen zien.

Spino🐉 (0 x uitgekomen)

Jij bent spino🐉! Jij bent ‘part of the timgang’ zoals boom dat altijd (always) zegt.

Eddie de clown🤡 (0 x uitgekomen)

Jij bent Eddie de clown🤡! Je hoort bij de timgang.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?