HET VERHAAL

DIT IS EEN VERHAAL EN JIJ MOET EEN PAAR ACTIES KIEZEN. MAAR PAS! WAT JE OOK MAAR KIEST HEEFT EEN HEEL GROTE INVLOED OP JE EINDANTWOORD!!!

Mogelijke uitkomsten

JIJ BENT DE KILLER!!!!!!!! (11 x uitgekomen)

HAHA!!!!!!! Had je niet verwacht hè??? Ik zei toch dat je antwoorden een grote invloed hadden op het eindresultaat, maar nu ben JIJ de grote moordenaar van het verhaal!


Je bent weer terug in je schuilplaats en verberg alle overblijfsels van de vermoorde teddyberen in een zak. Je zak zit bijna vol met allemaal vulling van al je slachtoffers. Je moet er nog een paar hebben voordat je je doel bereikt hebt om alle zakken te vullen met wollen vulling.

JE BENT DE SLACHTOFFER (0 x uitgekomen)

Soms lijken de meest veilige antwoorden het veiligst, maar dat is hier niet zo, nyagyanyag!!!! :p


Jou overblijfselen worden wild zonder zorg in een zak getost en daar zie je anderen zoals jijzelf. Hoe verschrikkelijk denk je, maar je merkt niet dat JIJ eigenlijk het ergste aan toe bent na te zijn gelucht en dan nog gestraft door knuffelmishandeling. Have a nice afterlife!

OEF, HET WAS MAAR EEN DROOM! (4 x uitgekomen)

Met een schok vol horror wordt je wakker en zie je dat er niks aan de hand is. Gelukkig! denk je, maar toch twijfel je of de droom niet iets betekende... Maar je zorgt er toch voor om alles te vergeten en weer gerust verder met je eigen leven te kunnen verder gaan!

Goed zo!! Dit is het juiste einde van heel dit verhaal!! Het is jou erin geslaagd om positief te blijven denken ;) :p

JE BENT VEILIG... VOOR HET MOMENT... (1 x uitgekomen)

Je bent nog net kunnen ontsnappen en probeert jezelf over te halen dat alles voorbij is, maar diep binnenin weet je dat er nog meer komt... Nu dat je hebt gezien wie het is, zul je zijn gezicht NEVER NOOIT vergeten, en dat zal exact de reden zijn waarom alles nog niet helemaal achter de rug is...

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?