Welke lievelingspony past bij jou?

Bijna iedere paardengek heeft wel een lievelingspony. Wil je weten welke pony van manege De Goudse Hout bij jou past? Doe dan snel de quiz!(Y)

Mogelijke uitkomsten

Binkie (15 x uitgekomen)

Jij past het best bij Binkie. Binkie is een 17-jarige New-Forest x Welsh en hij is erg lief. Binkie is in de les moeilijk te rijden. Op stal is hij erg lief, zelfs de kleinste kinderen kunnen hem poetsen! Binkie schrikt af en toe van andere pony's, kan met koud weer wel eens gaan vliegen, maar is een superlieve pony!

Jip (3 x uitgekomen)

Jij past het best bij Jip. Jip is een 14-jarige Welshruin. Hij heeft een maanoog en ziet er schattig uit. Jip is eigenlijk een monstertje. Hij bokt graag en is het liefst eigenwijs of vervelend. Op stal kan hij heel lief zijn, maar hij kan ook bijten. Jip dreigt heel plotseling. Je moet uitkijken met deze pony, maar als je hem kent is hij echt heel erg lief!

Andrea (0 x uitgekomen)

Jij past het best bij Andrea. Andrea is een palomino-kleurige Welshpony. Ze is nog niet zo oud. Andrea is heel rustig op stal, maar in de les kan ze af en toe een zenuwpees zijn. Vooral bij de grote pony's wordt ze zenuwachtig. Met rijden kan ze eigenwijs zijn. Meestal is ze wel lief. Op stal is ze de allerliefste pony. Ze doet geen vlieg kwaad. Heel veel kinderen vinden Andrea de leukste pony!

Smokey (1 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Smokey. Smokey is een oude ruin. Hij is al 27 jaar! Smokey is heel rustig. Hij doet geen vlieg kwaad, maar door zijn grootte vinden sommige kinderen hem nog best eng. In de les wil hij nog wel eens stoppen. Met wedstrijden is hij heel erg lief. Hij gaat af en toe een beetje hard, maar je kunt hem makkelijk onder controle houden. Smokey is echt een schatje!

Molly (9 x uitgekomen)

Jij past het best bij Molly. Molly is onze kleinste pony! Ze is al tegen de 20 en haar ras is een Shetlander. Molly houdt niet zo van drukte. Ze bijt af en toe. In de les kan ze heel eigenwijs zijn, maar sommige beginners kunnen haar heel goed aanpakken. Molly kan je gewoon poetsen zonder dat ze wat doet. Door haar lange manen en schattige uiterlijk willen best veel kinderen met haar meedoen aan de Miss Pony verkiezing. Molly is een eigenwijsje, maar wel heel schattig!

Alfred (6 x uitgekomen)

Jij past het beste bij A;lfred. Snel, onrustig en af en toe vervelend, dat is onze Alfred. Alfred is een heel snel paard. Hij houdt niet van poetsen en is dus op stal best wel vervelend. Alfred vindt muziek best wel spannend, maar kan wel goed in de Pas De Deux lopen. Veel mensen vinden Alfred leuk door zijn snelheid, maar hij is soms lastig om onder controle te houden. Alfred is moeilijk, maar wel lief!

Ivar (12 x uitgekomen)

Jij past het best bij Ivar. Ivar is een Fjord. Hij is eigenwijs, irritant en vervelend. Dat vind ik tenminste... Sommige mensen vinden hem heel erg leuk. Hij bokt hoog, en je kan niet makkelijk op hem blijven zitten. Hij doet vaak rodeo, blokkeert de boel en plet iedereen. Op stal is hij af en toe vervelend. Hij is een circus pony. Een pion op zijn hoofd, geen probleem. 5 kinderen op zijn rug, geen probleem. Spekhappen? Dat probeert hij zelf ook wel eens uit, wat niet helemaal de bedoeling is. Ivar is af en toe eigenwijs, maar soms ook heel lief!

Prelude (1 x uitgekomen)

Jij past het best bij Prelude. Ze is een Welshpony en kan goed bokken. Je blijft er wel makkelijk op zitten, maar sommige beginnertjes niet. Prelude is kieskeurig. Ze wil graag achter een andere pony aanlopen, maar kan ook wel voorop lopen. Als ze achter een ander aanloopt, wil ze wel precies die pony. Komt er iemand voor? Dan gaat ze irritant doen. Prelude kan zich af en toe wel eens opwinden als er iemand te dicht achter haar loopt. Ze gaat dan piepen. Op stal is ze erg lief, ze wil alleen wel eens bijten als de singel wordt aangetrokken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Sintelster

    Smokey vind ikk ook heell leuk

    9 jaar geleden
  • Sintelster

    ik ivar, maar ik vind Andrea eigelijk het leukste.

    9 jaar geleden
  • BinkieYara

    Ik heb Binkie, maar dat is in het echt ook mijn lieveling!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?