Ben jij een doorzetter?

Een super leuke en spannende quiz om erachter te kunnen komen of jij een doorzetter bent, en wel eerlijk antwoorden he

Mogelijke uitkomsten

Doorzetter van eigen belang (88 x uitgekomen)

Jij bent een sterke doorzetter. Maar je kunt je alleen inzetten als het om jezelf gaat. Een voorbeeld. De leraar roept dat de klas moet gaan opruimen. Jij ''helpt'' wel mee maar treuzelt. De leraar roept:' Jullie moeten blijven tot de klas schoon is, iedereen anders blijven jullie maar langer op school.'' Opeens begin jij als een malle op te ruimen.

Snelle opgever (0 x uitgekomen)

Het maakt je allemaal niet uit. Bijvoorbeeld. Je gaat op gitaarles, maar na 2 lessen kun je nog niet zo super goed spelen als de popsterren op tv. Je stopt.

een beetje TE erge doorzetter (10 x uitgekomen)

Jij bent een echte echte doorzetter. Misschien wel wat teveel. Jij wilt alles kunnen. Jij doet alles en wilt alles ook perfect doen. Soms kun je iets niet perfect doen dus laat het los

Jij bent geen doorzetter! (4 x uitgekomen)

Jij bent iemand die snel opgeeft. Als je denkt dat je iets niet gaat halen, stop je gelijk. Je wordt snel afgeleid en kan niet stilzitten. Probeer door te zetten, dan zal je zien dat het wel lukt. Als je echt iets wilt, dan gaat jou dat lukken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Aimante

    doorzetter van eigen belang, klopt deels. Ik ga me niet inzetten voor iets wat ik niet vind kloppen, ik doe heus wel is wat voor anderen maar dan moet ik wel begrijpen waarom :P

    9 jaar geleden
  • Harrypotter_11

    Doorzetter van eigen belang.(typing)(Y)

    9 jaar geleden
  • Kalinda

    Doorzetter van eigen belang.

    Ja, ik ben een egoïst. (cat)

    9 jaar geleden
  • Lisa754

    doorzetter van eigen belang
    klopt af en toe wel maar in dat voorbeeld dan eigenlijk weer niet xD ik ben dan vaak degene die er nog als laatste is totdat alles opgeruimd is en dat is niet omdat ik dol ben op opruimen want ik haat het. verder wel een leuke quiz kudootje waard!!

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    Eigen belang. Klopt wel, maar ik zet alleen door als er wat te halen is :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?