Koekjes.

Misschien zijn koekjes wel alles voor je en heb je geen leven behalve koekjes. Misschien heb je wel koekjesfobie. Nadat je deze quiz gedaan hebt weet je het, en weet je ook hoe je met jou gevoelens over koekjes om moet gaan.
Love is love. Love is koekje. I love love. So I love koekje!

Mogelijke uitkomsten

OMK (Oh My Koekje)! (30 x uitgekomen)

Jij houd van koekjes in de perfecte vorm. Het is allemaal in evenwicht. Koekjes houden net zoveel van jou als jij van hen. Dat is goed. Je houd niet alleen van ze om ze op te eten, maar gewoon door hun persoonlijkheid. Elk koekje heeft een ander karakter en jij weet precies wat elk koekje wil. Jij houd van ze... omdat het koekjes zijn.

Ga zo door.

Love from one side... (29 x uitgekomen)

Jij houd zoveel van koekjes! Jammer genoeg houden koekjes niet van jou. Misschien komt het omdat je ze liefdeloos opeet. Of misschien mogen ze je gewoon niet. Of ze vinden dat je te veel van ze houdt. Dat het beklemmend wordt. Soms worden koekjes erg bang als je te opdringerig bent of ze teveel liefde geeft. In ieder geval moet je er iets aan doen. Ga voor jezelf een even na: Ben ik gemeen tegen koekjes? Geef ik ze wel genoeg liefde als ik ze opeet? Of geef ik ze juist te veel liefde? Koekjes zijn heel gevoelig en je moet je liefde goed doseren om het koekjes naar de zin te maken. Veel succes met het veroveren van alle koekhartjes!

HATE!!! (4 x uitgekomen)

Koekjes mogen jou niet, en jij mag hun ook niet. punt. Hier valt helaas niets aan te veranderen en ik kan je dus ook niet helpen. Tenzij je bereid bent om je door mij te laten hersenspoelen tot een andere persoonlijkheid en plastische chirurgie te doen zodat de koekjes je niet meer herkennen. (dat doen koekjes namelijk, ze zijn erg slim). Maar aangezien je zo'n hekel aan koekjes hebt denk ik niet dat je het er voor over hebt. Nou, je weet niet wat je mist.

They love you, but you don't like them... (12 x uitgekomen)

De koekjes houden van jou. Misschien door je leuke persoonlijkheid, misschien omdat je er voor koekjes heel aantrekkelijk uitziet. Het enige minpunt is dat jij niet van koekjes houd. Of in ieder geval niet zoveel als zij van jou houden. Bedenk, dat ook al mag je ze niet, je als je je best er voor doet, je er een goede vriend of vriendin aan over houd. Doe je best je wat meer in koekjes te verdiepen, over hoe lekker, geweldig, leuk en lief ze zijn. Ik weet zeker dat je dan ineens zult beseffen dat je altijd al een koekje had willen hebben. Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Schaapie

    KOEKJEEE(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • TenderSoul

    uhmm, hate!!

    Maar ik hou juist van koekjes :S

    1 decennium geleden
  • YumMayo

    omk kookies fever

    1 decennium geleden
  • Isabellehh

    Love cookiess!

    Haat aan de koekjes haterzz!

    :9~

    1 decennium geleden
  • Hesitation

    Love from one side.... Snik snik, koekjes houden niet van me :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?