Op welk personage van Rurouni Kenshin lijk jij het meest?

Voor vele beter bekend als Samurai X. Maar voor vele ook onbekend. Doe hem gewoon voor de lol!

Mogelijke uitkomsten

Kenshin Himura (9 x uitgekomen)

Je gruwelijke verleden heb je achter je gelaten. Je bent een echte beschermer van de zwakkere en onschuldigen, met je hart op de goede plaats. Ook al zijn het je aards-vijanden, jij zal ze verslaan om de zwakkeren te beschermen, zonder te doden.

Sanosuke Sagara (9 x uitgekomen)

Ijzersterk en onverschrokken. Je bent niet bang een uitdaging met wie dan ook aan te gaan. Trainen is een van je prioriteiten, sterker worden! Je kent geen goed of slecht, het belangrijkste voor je is of men eerlijk is met zichzelf of tegen anderen. Je bent een echte vechter en zal nooit opgeven!

Yahiko Myojin (0 x uitgekomen)

Barstend van de energie en wilskracht. Jouw doel is om meester te worden in iets wat je het liefste doet. Je houd van grappen maken, maar je laat niemand met je sollen, dan komt de Yahiko in je los!

Saito Hajime (0 x uitgekomen)

Serieus, vrijwel emotieloos. Je bent een heuse vechter en bent nergens bang voor. Je zal niet aarzelen om er alles aan te doen om je doel te bereiken maar je doet het vooral zonder gevoel.

Kaoru Kamiya (1 x uitgekomen)

Totaal onafhankelijk van iedereen. Je straalt trots uit en je bent bereid om je bloed zweet en tranen in alles te steken om je familie trots en degene die je lief hebt te beschermen. Ondanks de trots ben je snel lichtgeraakt, en daarom een makkelijke plaag-prooi.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?