Wat is jou favotiviteit?

Iedereen heeft iets waar hij of zij goed in is. Met deze quiz kom je verder met wat je écht leuk vind.

Mogelijke uitkomsten

Knappe kop (2 x uitgekomen)

Je bent een knappe kop! Je leert vaak je toetsen en haalt er goede cijfers mee. Ga zo door![face=courier][/face]

Avonturier (0 x uitgekomen)

Je zit nooit alleen of zonder vrienden. Je bent altijd wel ergens mee bezig. Je houdt van de wildernis en avontuur. Lekker in de buitenlucht bezig zijn.

Boekenworm (6 x uitgekomen)

Boeken... je kunt er niet zonder. Iedere dag gaan er wel een paar doorheen. Lezen is je sterkste vak. Je kruipt graag in de huid van een personage en bent dan een hele poos niet op aarde.

Muziekfan (7 x uitgekomen)

Huiswerk, buiten, tijdens het eten, het doet je niks, zolang je maar muziek hoort. Maakt niet uit welke stijl of artiest. Is het nu One Direction of Hardwell, Nightwish of een orkest. Als het maar muziek is. Je hebt je eigen stijl en bent daarbij en daardoor jezelf.

Filmmaker (2 x uitgekomen)

De film. Je kijkt en maakt ze graag. Het verhaal moet boeiend zijn en je erin vastgrijpen. Anders is er natuurlijk niks aan. Je zult het vast wel kennen: spanning, het gevoel dat je hebt tijdens het maken en bekijken van je zelfgeproduceerde film. Tja, je weet nooit wat een ander er van vindt, als je niet laat zien dat je het gemaakt hebt.

Sportman (4 x uitgekomen)

Is het nu voetbal of tennis, hockey of basketbal. Als het maar sport is en lekker bezig zijn. Je zweet iedere dag van top tot teen. Lekker buiten. Maakt niet uit welk weer het is. Je bent een sporter en doet dat zonder genade

Stripboekenworm (0 x uitgekomen)

Strips.... het verhaal met plaatjes en tekstwolken. Donald Duck, Spiderman, Batman en welke superhelden zijn er nog meer? Je bent er dol op en leest ze het liefste de hele dag door.

Schijver/ster (32 x uitgekomen)

Het lezen van boeken is leuk, het schrijven leuker. Je bent het liefst alleen en zit graag achter je bureau. Lekker je gedachte op papier zetten. Ga door met wat je van plan bent. Dan kun je nog eens beroemd worden met jou schrijftechniek.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Robijntje333

    Ik ben wel muziekfan

    9 jaar geleden
  • XGreenDayLoverX

    Schrijver klopt niet. Dacht aan muziekfan.

    9 jaar geleden
  • Robijntje333

    ik bedoel de kracht die je in je hebt. Dat zijn ander soort krachten, dingen waar je goed in bent enzoo..

    9 jaar geleden
  • Krokantekip

    Kijk, dit zijn krachten. Niks supers aan, helaas :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?