Hoe gaat je eerste kus?

Wil je weten hoe je eerste kus gaat het is heel romantisch. Luf joe(K)

Mogelijke uitkomsten

Kus onder de maan (4 x uitgekomen)

Je eerste kus is s'nachts, onder het maanlicht. Je liefde en jij staan samen naast een diepblauw meer, jullie kijken elkaar in de ogen, en dan komt het moment, jullie dansen met elkaar. Jullie zien er prachtig uit. Dan kussen jullie. Jullie kussen zacht, vol met liefde. Het is het gelukkigste moment van je hele leven.

Kus tussen de bomen (4 x uitgekomen)

Je bent in China, je staat elegant tussen de bloesem dat van de bomen valt, het is lente en het is avond. De witte en roze bloemen vallen in je haar. En je geliefde kust je op je mond. Het is de perfecte kus, niet te lang en niet te kort.

Sprookjes kus (28 x uitgekomen)

Je eerste kus is nogal sprookjesachtig. Je slaapt en een kus van een prins zal je doen ontwaken. Je opent je ogen en daar staat die knappe hunk van jou. Je mag trots op jezelf zijn meid!

Mysterieuze kus (3 x uitgekomen)

Het is donker s'avonds zo donker je kunt bijna niets zien dan voel je een hand op je schouder. Je kijkt om en dan voel je zijdezachte lippen op de jouwe. Hij houdt je in zijn armen en stiekem weet je dat het je lover is. Supercute!

Kus onder water (9 x uitgekomen)

Je bent met je vriendje aan het spetteren in een meer in de natuur, heerlijk is het. De temperatuur buiten is lekker warm en het water is heerlijk koel. Dan duwt je skat je onder water en jullie kussen. Zonder adem, maar met heel veel liefde.

Kus in de regen (1 x uitgekomen)

Het was eerst een stralende zonnige dag, totdat het begon te stortregenen. Hè bah! Dat heb jij weer, pechvogel! Maar, dan kom je je lover tegen. Hij geeft je zijn jasje, waardoor hij nu staat te rillen. Maar dat maakt hem niks uit, als jij het maar warm hebt. Dan kussen jullie elkaar. Zeiknat en bibberend van de kou, maar... Dit is jou moment!

Gevangen kus (4 x uitgekomen)

Je zit met je geliefde in een zwart donker kasteel, op zoek naar een uitweg. Dit zal jullie laatste moment kunnen zijn. Jullie vallen elkaar in de armen en geven elkaar jullie eerste maar laatste kus... ROMANTISCH!!!

Verlegen kus (4 x uitgekomen)

Je bent een verlegen typje, maar geen zorgen! Dat is hij ook! Jullie kijken elkaar aan. Hij heeft een probleem, je hebt alleen geen idee hoe je hem moet helpen. Lief zeg je dat het allemaal wel weer goed komt. Dan geef je hem een zachte kus op zijn mond. Van ongeveer 5 tot 10 seconden. Dan streelt hij je zacht door je haar en jullie zijn een koppel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • RedWereWolf

    Sprookjesssssss

    7 jaar geleden
  • BADxEENDJE

    Mijn eerste kus was toen ik 10 was in de ballenbak op de camping jammer genoeg niet in China

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Kus onder water

    9 jaar geleden
  • B3L13V3

    Kus onder de maan (dance)

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Sprookjes maar de andere keer weer mysterieus vind sprookjes denk ik leukerxD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?