Wie ben jij van The Lion King???

....................start de quiz

Mogelijke uitkomsten

Simba (6 x uitgekomen)

Je bent Simba! Heel speels en op zoek naar avontuur! Je bent de hoofdpersoon van the lion king en je bent het neefje van Scar. Mufasa is je vader.

Scar (8 x uitgekomen)

Scar, de slechterik mhoehahaha! Je bent een jaloers type, en je wilt koning worden! Je wilt je broer Mufasa ook vermoorden zodat je de kroon krijgt. Maar Simba staat je steed in de weg.

Mufasa (10 x uitgekomen)

Je bent Mufasa, de vader van Simba. Je neemt veel risico's en je bent de koning. Alleen, je hebt wel een hele jaloerse broer! Daardoor kom je helaas wel aan je einde...

Nala (79 x uitgekomen)

Je bent Nala! De beste vriendin van Simba, je bent heel avontuurlijk en je gaat waar hij gaat. Je houdt ook wel van een stoei partij je bent speels en superstoer!

Timon (13 x uitgekomen)

Als Timon ben je de beste vriend van Pumbaa, en altijd heel melig en druk en hyper enzo. Je bent heel klein en handig en soms doe je een beetje alsof je stoer bent maar stiekem ben je best wel een bang kipje!

Pumbaa (4 x uitgekomen)

Jij bent Pumbaa! Dikke maatjes met Timon. Je bent een everzwijn en je houd heel veel van eten en je houd wel van een lolletje! Je bent altijd heel melig en blij. Yolo

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?