CarCrash 9

Omdat ik me verveelde maar een deel negen..
Reacties *smeekt met pruillip en kraaloogjes* ??

Mogelijke uitkomsten

Discussie (15 x uitgekomen)

Ashley POV
De jongens zijn al bijna de kamer uitgelopen, als Bill op de dokter afstapt en zegt: "Wij bepalen zelf wel wanneer we gaan. Volgens het briefje wat een zuster net aan mij heeft gegeven is het bezoekuur pas over drie kwartier afgelopen."
Hij begint een hele discussie met de dokter en uiteindelijk, als Tom, Georg en Gustav al naar buiten zijn gegaan, wordt Bill gewoon de kamer uit geduwd door de dokter en zijn assistent en doet hij de deur dicht. Hij kijkt Shana en mij aan en zegt: "Die jongens mogen voorlopig niet meer bij jullie op de kamer, ze waren de oorzaak van jullie ongeluk en dus zijn ze gevaarlijk." "Ze zijn niet gevaarlijk!" schreeuw ik kwaad.


Shana POV
Nu ben ik echt kwaad. Ik stap uit mijn bed en neem mijn rugzak. Ik haal mijn posters van de muur en stop ze er in. “Waar ga je heen?” Vraagt Ashley. “Naar een hotel, ik blijf hier geen seconde langer.” “Ik ga mee!” zegt Ashley en ze neemt ook haar spullen. Dan zie ik Georg nog net de hoek om lopen en ik ren naar ze toe. “Catch me!” schreeuw ik en ik spring letterlijk op Georg, die net aan de kant gaat. Lachend val ik op de grond. Ik probeer op te staan, maar met één hand is dat niet zo handig. “Help je me recht?” Ik kijk hem met puppy oogjes aan. “Nee.” Zegt hij en hij draait zich om. “Ik klem één arm op mijn been en probeer omhoog te klauteren, maar ik val. “Georg!” smeek ik. Hij zucht en steekt zijn hand uit. Ik glimlach en trek mezelf omhoog aan zijn hand. “De dokter!” Gilt Ashley. “Rennen!” schreeuw ik en met z’n zessen rennen we naar de uitgang. Als we buiten zijn rennen we nog even verder naar het stadspark en daar laat ik mijn rugzak vallen en ga op een schommel zitten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?