Wie ben jij van mijn verhaal?

Heey mensjes als jullie mijn verhaal kennen en het leuk vinden, kijk dan op welk karakter je lijkt! Mocht je het nog niet kennen neem dan es een kijkje!

http://www.quizlet.nl/stories/148016/the-secret-of-the-forest/

Mogelijke uitkomsten

Thaola (9 x uitgekomen)

Je bent net zoals Thaola! Dat is de hoofdpersoon. Heel erg nieuwsgierig en vaak vrolijk. Je doet altijd erg je best voor anderen en je bent erg behulpzaam. Je geeft erg om je mede-elf.

Syndra (8 x uitgekomen)

Als Syndra vind je het allerbelangrijkste om vrij te zijn. Je komt op voor onrechtvaardigheid en kan best goed overweg met een boog, dat is wat je geleerd hebt van Sheera. Jij bent erg goed in dingen spotten, en je merkt het snel als er iets mis is, maar je bent niet sneller dan Poki!

Poki (2 x uitgekomen)

Je bent Poki! Een egeltje die erg schattig is en ook vrij nieuwsgierig en speels. Je bent de gids van de elfen reizigers en je doet ook erg je best om er voor hen te zijn. Je houdt veel van eten en je merkt het snel als er iets mis is.

Sheera (5 x uitgekomen)

Je bent Sheera, een stoer elf die vecht voor de elfenkoningin: Haera.
Als lid van het team is ze de jager en is heel goed in boogschieten en vechten en kan ook met een zwaard omgaan, ze heeft Syndra geleerd om te boogschieten en is een erg trouw persoon.

Haera (2 x uitgekomen)

Je bent Haera. De elfenkoningin, ze is een van de mooiste elfen die er bestaan. Ze is erg wijs en lief en houdt heel erg van haar volk. Ze houdt zich ook altijd aan haar woord en heeft een keer belooft dat ze nooit een levend iets zou vermoorden, zelfs geen vlieg.

Lyra (3 x uitgekomen)

Lyra is de zus van Haera en een prinses. Ze heeft de geweldige gave om zichzelf in een eenhoorn te kunnen veranderen.

Kali (1 x uitgekomen)

Kali is het zusje van Thaola. Ze is erg speels en wil avontuur! Helaas zal ze in het verborgen elfenrijk moeten blijven maar ze heeft iets heel waardevols alleen weten anderen dat niet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?