Ben jij bang voor de grote boze...geest?

Dit is totaal iets anders. Het bestaan van geesten word meestal als een soort van fantasie beschouwt. Anderen beweren dat ze bestaan. Niets is zeker. Nu is mijn vraag, heb jij ooit al eens iets vreemds gezien of gehoord? En ben je bang voor ze? Doe snel deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Logische denker (11 x uitgekomen)

Jij hebt nog nooit iets vreemds gezien of gehoord. Jij laat je niet zo gemakkelijk iets laten aanpappen zoals het bestaan van geesten. En als ze zouden bestaan, dan zou je ze zeker weg kunnen jagen. In andere woorden, jij bent een logische denker.

Zeker persoon (61 x uitgekomen)

Jij gelooft absoluut in geesten, en hebt vast al iets vreemds gezien of gehoord. Een goede raad, wil je een overleden persoon oproepen: Niet Doen! Net zoels in de hekserij is het verboden om geesten op te roepen, aangezien ze soms wel eens durven te blijven rondhangen in je huis! Maar als je er niet zo in gelooft, dan is dat vast geen probleem om deze raad te geloven, en alles laten zoals het is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Kraaivacht

    Zeker persoon klopt ik geloof bol in geesten
    Ik voel nu getik tegen mijn rug terwijl er niemand naast me of achter me zit

    8 jaar geleden
  • avrilavinge1

    Een keer deed de tv boven vreemd ik en mijn kat gingen ook een beetje vreemd doen voelde ons niet fijn ik ga naar beneden ik kijk in de spiegel en zie daar in een paars iets wat op een vrouw leek maar ook op een man :S

    1 decennium geleden
  • MysticNights

    Zeker persoon, klopt helemaal! geloof in geesten

    1 decennium geleden
  • TheMadHatter

    Ik geloof ook in geesten, maar ik heb nog niet echt iets raars meegemaakt. Of nou ja, ik ging in een kamer eens helemaal trillen en ik had het niet koud. Ik voelde ook iets.

    1 decennium geleden
  • Nestor

    zeker persoon

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?