Op welk meisje uit mijn 1D fanfics lijk jij het meeste?

In mijn jaren hier op Q heb ik voor ieder bandlid van One Direction een fanfiction geschreven. Test hier op wie van hun door mij verzonnen vriendinnen jij het meeste lijkt (:

Mogelijke uitkomsten

Mila (1 x uitgekomen)

Mila Louise Valentina (17 juni 1996) is het eerste meisje uit mijn reeks en is de vriendin van Niall.
Mila is een vrolijke, loyale jongedame, desondanks ze erg door het leven getekend is. Haar moeder wordt ook wel de IJskoningin genoemd en haar vader zit in een rolstoel na een tragisch ongeluk. Toch probeert ze zo positief mogelijk in het leven te staan en stort ze zich op haar studie en haar passie voor muziek.
Dus als er op de radio een wedstrijd is waarmee ze kaartjes kan winnen voor het concert van One Direction, haar favoriete band, doet ze haar uiterste best om kaartjes te winnen. Als ze na veel tegenslagen toch kaartjes bemachtigd heeft, raakt ze in gesprek met Niall en verovert hij haar hart, alhoewel ze aanvankelijk een oogje op Liam had. Al snel kan Mila niet meer zonder de blonde muzikant en spenderen ze veel van hun tijd samen.
Maar wat als Mila’s leven privé een andere wending aanneemt en haar relatie daar ook onder moet lijden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar haar verhaal? Het wordt verteld in de story Totally Upside Down, Looking For That One Direction || Niall J. Horan. Het verhaal wordt op dit moment herschreven en je bent van harte welkom.

Jessica (3 x uitgekomen)

Jessica Victoria Parker (23 november 1994) is het tweede meisje in de lijn en is de vriendin van Harry.
Jessica heeft een zware jeugd gehad en is daarom geen gemakkelijk persoon in de omgang. Ze neemt de zorg van haar elf jaar jongere zusje op zich en probeert haar vader bij de alcohol uit de buurt te houden. Hierdoor beschikt ze een hard karakter en is ze uitermate geschikt voor een baan als geheim agente bij de MI6. Ze besluit voor de baan te gaan en laat haar oude leven achter zich.
Laat het alleen net zo zijn dat ook tieneridool Harry Styles voor die baan gevraagd is. Dus Jessica is niet de enige die haar familie achterlaat, ook Harry wringt zich in allerlei bochten om zich onder zijn verplichtingen uit te kletsen.
Als er dan een speciale missie bij de MI6 binnenkomt, maar niemand beschikbaar is, wordt het de klus van de twee groentjes om de wereld te beschermen tegen het kwade. Maar gaat het hen ook lukken?

Wil je weten hoe het afloopt? Lees het snel: Secret Mission OO4 – Harry E. Styles. Het verhaal is al afgelopen, dus je kunt het verhaal in één ruk uitlezen.

Gabriëlle (39 x uitgekomen)

Gabriëlle Lilly “Gaby” Anderson (14 april 1997) is de derde dame in de reeks en tevens ook de jongste. Ze is de vriendin van Zayn.
Gabriëlle, die liever Gaby genoemd wordt, heeft maar één passie. Dansen. En dat komt mooi uit, want de jaarlijkse voorstelling van de vierdejaars leerlingen van de middelbare school in Bradford staat weer voor de deur. Gaby heeft er zin in.
Wie er minder zin in heeft, is Zayn, één van de populairdere kinderen op school. Hij is niet geïnteresseerd in al het gehuppel of dramatische gedoe en alles behalve oplettend. Hierdoor loopt hij Gaby ontzettend in de weg en slaat ze hem per ongeluk in zijn gezicht als ze danst. Zijn vrienden grijpen al in voor Zayn het kan en dat zit Zayn dwars. Daarom blijft hij Gaby opzoeken en uiteindelijk kan hij het goedmaken door naar de dansles van Gaby te komen. En wat als Zayn een groot talent voor dans blijkt te hebben?
Zullen de twee een stralende einddans neerzetten of zitten hun vrienden dat in de weg?

Benieuwd hoe het is als Zayn kan dansen? Je leest het in de story 10 Things I Hate About You || Zayn J. Malik. En een leuke bijkomstigheid, er is al een vervolg op dit verhaal, dus je kunt lekker door blijven lezen.

Sienna (20 x uitgekomen)

Sienna Rose Parson (8 oktober 1994) is het vierde meisje in de rij en ze is de vriendin van Liam.
Sienna groeide op als een gelukkig meisje en had een fijne jeugd. Ze had altijd de ruimte om veilig op te groeien en tijdens de laatste zomervakantie die ze met haar ouders zou vieren, leek het niet anders te zijn.
Helaas was dat het wel. Bij een aardbeving kwamen haar ouders om het leven en Sienna raakte zelf in coma. De wereld van haar vriend Liam stortte volledig in en zelfs zijn studie verslonsde door zijn zorgen om haar. Haar zus, Alice, heeft er een hard hoofd in dat Sienna nog ooit wakker wordt en Liam en Alice hebben alleen elkaar nog.
Maar zelfs als Sienna wakker wordt, is het laatste woord nog niet gesproken, want hoe moet het verder met haar (laat staan haar relatie met Liam) als ze zich ineens niets meer van de afgelopen twee jaren van haar leven kan herinneren?

Vraag je –je af of het nog goed komt met het geheugen van Sienna? Je kan het lezen in de story Missing Memories × Liam J. Payne.

Jilayla (26 x uitgekomen)

Jilayla “Jill” Brisuelá (3 augustus 1990) is het laatste meisje in de reeks en misschien ook wel bijzonderste. Ze is de vriendin van Louis.
Jill is afgezonderd van de bewoonde wereld opgegroeid, zonder ouders, en moest na het overlijden van haar zus, haar eigen boontjes doppen. Hierdoor heeft ze een sterke overlevingsdrang. Maar wat Jill misschien nog wel meer tekent, is haar nieuwsgierigheid en haar streven om altijd overal het fijne van te willen weten. Ze is een sterke meid met een eigen willetje.
Maar wat gebeurt er als er ineens een vreemdeling haar wereld binnendringt? De bruinharige Louis lijkt niets van haar wereld te snappen en Jill heeft er een dagtaak aan om hem te voeden en te verzorgen. Ze proberen elkaars werelden te begrijpen en na een tijdje krijgt Louis steeds beter door hoe hij moet overleven. Jill krijgt ondertussen een beeld van de wereld die verder reikt dan haar bekende gebied. Maar zal ze ooit hoogte krijgen van de rare woorden van Louis en dat vreemde “lippen-op-elkaar-drukken”-tafereel?

Wil je weten hoe dit verhaal in elkaar steekt? Neem dan snel een kijkje bij Ziua || Louis W. Tomlinson en ontdek de wondere wereld van Louis en Jill.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Subdivisions

    Gabriëlle (:

    9 jaar geleden
  • Spotgaai

    -"Hij is bijna tien centimeter langer"
    Hij is bijna dertig centimeter langer maar dit komt het meest in de buurt :')
    Ik was trouwens Jilayla.

    9 jaar geleden
  • Spaceless

    Sienna (:

    9 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Gabrielle <3
    Leuke quizz
    X

    9 jaar geleden
  • Meride

    Jilayla leuke quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?