Wat voor soort tribuut ben je in de hongerspelen? Deel 2!

Dit is deel 2 van de quize! maak hier deel 1!
http://www.quizlet.nl/quiz/407620/wat-voor-soort-tribuut-ben-je-in-de-hongerspelen/

Veel plezier!!

Mogelijke uitkomsten

Geluks Tribuut (18 x uitgekomen)

Tijdens het verhaal wil je niet aan de hongerspelen denken en wil je graag een beetje vrolijkheid terug, gelukkig is de mentor grappig en kan je om hem lachen, maar onthoud goed dat de hongerspelen steeds dichterbij komt. Jij vindt je mede-tribuut wel aardig, maar te serieus, alsnog zou je graag een bondgenootschap willen sluiten.

Overlevers Tribuut (21 x uitgekomen)

In het verhaal lijk je best wel zwak, terwijl dat niet de bedoeling is. Daarnaast kan je niet goed met je mentor opschieten, omdat hij steeds sadistische opmerkingen maakt. Maar wanneer je de hongerspelen binnentreed zal je het toch langer volhouden dan anderen denken. Jij vindt je mede-tribuut niet echt aardig en zal hem niet direct als bondgenoot nemen, maar als het je enige kans is om te overleven, sla je hem niet zomaar af.

Sluwe Tribuut (1 x uitgekomen)

Net als de overlevers Tribuut lijk je zwak alleen het verschil is dat het jouw bedoeling is. Jij vindt de mentor niet echt sympathiek, omdat hij niet open staat voor jouw plannen. Maar als je de hongerspelen binnentreed en je eigen weg kiest zullen ze zien dat je het toch lang volhoud. Wat betreft jouw mede-tribuut, vindt je hem niet echt aardig, maar wacht maar....tot de arena…

Gewelddadige Tribuut (7 x uitgekomen)

Jij wilt al voor de arena laten zien dat je sterk bent en je valt ook meteen op, maar jou mentor is daar niet echt blij mee, hoewel hij jou wel snapt en goed met jou kan vinden. Jij zelf vindt hem ook wel aardig behalve, dat hij niet zo flexibel is. Ook ben je ontzettend jaloers op je mede-tribuut en die zou je, als je de kans krijgt in de arena, vermoorden.

Beroeps Tribuut (2 x uitgekomen)

Jij wil graag zien wat je kan, maar je hebt er geduld mee. De mentor ziet wel wat in jou plannen en is bereidt om die aan te passen. Jullie kunnen het goed met elkaar vinden en dat geldt ook voor mede-tribuut, die bereidt is om het zelfde als jij te doen. Kortom, Good Luck!

Opstandige Tribuut (34 x uitgekomen)

Jij hebt je plannen al helemaal uit gedacht en wilt die zo snel mogelijk uitvoeren. Maar wat betreft jouw mentor zou het niet lukken. Jouw mentor lijkt teveel op een beroeps volgens jouw en dat geldt ook voor je mede-tribuut, toch geef je niet op en probeer je hun te overtuigen. Als dat niet lukt, doe je het zelf wel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?