Welke magie of talent zit er diep in jou?

ben je benieuwd wat er in jou verscholen zit? doe snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

liefde (4 x uitgekomen)

het is geen talent en ook geen magie het is een gevoel die jij kan beheersen. Maar toch ben je er veel mee. Je bent heel lief & aardig tegen iedereen, en je kan goed om met mensen vooral je beste vrienden. Ze gaan je echt nooit in de steek laten! kort samengevat: lief, aardig, knap. :)

het weer (14 x uitgekomen)

een bijzondere kracht. je kan het weer beheersen. Ik weet niet hoe, misschien met je handen , of er naar kijken, of iets zeggen. Zoek het maar uit! p.s laat het niet sneeuwen hé plz?

de toekomst (8 x uitgekomen)

Je kan de toekomst voorspellen!! Woooooooooow. dat is echt cool. b.v je denkt dat iemand gaat vallen dan gebeurd het na een tijdje of meteen weet ik niet. Blijf erop oefenen

gedachten lezen (76 x uitgekomen)

Je kan gedachten lezen! ik zou toch opassen...er kan ruzie van komen als je het tegen iemand verteld. maar jij kan iets dat niemand anders kan! nou ja... de andere mensen met deze uitkomst!

sorry! (0 x uitgekomen)

het spijt me... jij hebt geen magie. maar dat wil niet zeggen dat je het nooit zal hebben!!!! probeer het later nog eens!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Psychoholic

    Gedachten lezen. Dat kan ik echt. Ik weet altijd precies wat mensen denken, wanneer ze iets willen zeggen, en wat ze dan willen zeggen. Ja, mensen, ik ben paranormaal en daar ben ik fk blij mee.

    9 jaar geleden
  • azuza

    het weer. haha klopt wel ^^

    9 jaar geleden
  • paarden13579

    gedachte lezen

    9 jaar geleden
  • Pokemon_Yoshi

    Zelfde

    9 jaar geleden
  • xaladdinx

    Gedachten lezen, jammer dat hij zo kort is

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?