wie van de kinderen van de HP spelers ben jij?

jij kent ze vast wel Harry Potter en Ginny Wemel, Hermelien Griffel en Ron Wemel.
maar wie zijn hun kinderen, en wie van hen lijkt op jou!
test het hier!



doe ook de andere quizzen van emma_ginny_love

Mogelijke uitkomsten

James Sirius Potter (4 x uitgekomen)

jij bent de oudste zoon van Harry en Ginny, jij bent ook een echte grapjas, je plaagt je broertje vaak dat hij absoluut niet in Zwadderig terecht mag komen, jij lijkt veel op je ooms Fred en George!

Albus Severus Potter (0 x uitgekomen)

jij bent het 2de kind van Harry en Ginny, jij laat je beïnvloeden door alles wat je grote broer zegt, maar je moet er echt niks van geloven hoor!
jij bent naar 2 mensen vernoemd, Albus Perkamentus en Severus Sneep. de dapperste mensen die jou'n vader Harry heeft gekend.
een tip: ik weet dat het heel spannend is om naar Zweinstein te gaan, maar houd je moedig en wees je zelf, luister vooral niet naar alles wat je broer te zeggen heeft, hij praat larikoek!

Lily Loena Potter (40 x uitgekomen)

jij bent het jongste kind van Harry en Ginny, jij mag nog niet naar Zweinstein en dat vind je absoluut niet leuk, maar dat maakt niet uit, niet alles in het leven is leuk, eigenlijk ben jij wel schattig!!

Roos Wemel (46 x uitgekomen)

jij bent het oudste kind van Hermelien en Ron, jij mag al naar school en dat vind je echt heel leuk!
jij hebt 1 broertje Hugo,en jij gaat veel met James om.

Hugo Wemel (0 x uitgekomen)

jij bent het jongste kind van Hermelien en Ron, jij mag nog niet naar Zweinstein en dat vind je natuurlijk wel jammer, gelukkig kan je wel je zus uit gaan zwaaien en ondertussen denk jij, over een paar jaar zwaai ik niet meer maar zit ik in die trein, en met die gedachte ga je weer terug naar huis, tot dat het zover is!

victoire wemel (27 x uitgekomen)

( je bent iets ouder dan op die foto)
jij bent de dochter van Bil en Fleur, jij lijkt sprekend op je moeder, net zo mooi. jij bent verlieft op Teddy Lupos, en zit ook bij hem in de klas.

kortom besproken over jou: je bent een mooie, verliefde meid! ( hoeft natuurlijk niet perse verlieft te zijn)

Teddy Lupos (1 x uitgekomen)

jij bent de zoon van 2 mensen, tops en professor lupos, die zijn omgekomen door de oorlog op Zweinstein, je bent toen opgevoed door je oma, in de tijden dat je naar Zweinstein ging, ben je verlieft geworden op Victoire Wemel.

scorpius malfidus (6 x uitgekomen)

jij bent de zoon van Draco Malfidus, je afdeling is Zwadderig maar eigenlijk ben je niet zo sluw, natuurlijk wel sluwer dan de Griffoendors maar niet super sluw.
over jou valt niet zo veel te vertellen.
wel dat jij een oogje hebt voor Roos Wemel, maar vertel dat niet aan je vader, dan word hij kwaad (hij houd niet van de rood harige familie)!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?