Welke story of One Shot van mij moet jij lezen?

Ik heb ondertussen een mooie collectie Stories en One Shots, en er is voor elk wat wils! Benieuwd wat jij moet gaan lezen? Met 8 verschillende uitkomsten.

Mogelijke uitkomsten

Lang verhaal: Draken Brengen geluk (16 x uitgekomen)

Link

Nuo woont in een klein bergdorpje in het machtigste land van de wereld: Minzu. Dit land wordt onder andere bewoond door draken, waarvan wordt geloofd dat ze geluk brengen en geneeskrachtige magie bezitten. Als in haar dorp de pest uitbreekt, wordt ze door haar adoptieve oma, de leider van het dorp, gevraagd op zoek te gaan naar de rode draak die volgens de legenden het dorp beschermd. Maar deze draak is al jaren niet gezien en heeft zich teruggetrokken in de bergen. Nuo begint aan een lange en gevaarlijke reis om de draak te vinden en haar dorp te redden. Maar ook de drakenkeizerin, de keizerin van het rijk, heeft gehoord van haar zoektocht en doet een beroep op haar om het rijk te helpen verlossen van de op tijgers rijdende stam die zint op de rijkdommen van het land. Ze komt voor een moeilijke keuze te staan. Moet ze haar dorp en iedereen waar ze van houdt redden of het rijk? Voor beide tikt de klok.


- Deze story loopt nog
- Speelt zich af in een andere wereld
- Vrouwelijke hoofdpersoon
- Draken!

Lang verhaal: Titanium (35 x uitgekomen)

Link
“Het experiment is over, Clio.”
Mijn ogen werden wijd. “Dat kun je niet doen!”
Ze knikte kalm. “Dat moet ik zelfs doen. Je moet het begrijpen, Clio. En ik weet dat je je toch zult los vechten als ik het je niet uitleg. Je zult dan weten wat het is dat je moet doen. Ik weet dat je het juiste zal doen.”
[/center]

[center]Clio heeft door een chip in haar hoofd vreemde krachten, die naar boven komen bij heftige emoties. Al sinds haar geboorte wordt ze gevangen gehouden en in het geheim getraind, totdat ze op haar 20'ste verjaardag van haar bed wordt gelicht. Het experiment is over en mislukt. Er is geen nut meer voor haar, en de mensen daar willen een einde aan haar leven maken, tenzij ze vecht. Als door een wonder weet ze zich vrij te vechten en zwaargewond valt ze in de handen van Kathryn, een journaliste die langsliep op weg naar haar werk. Of zit er meer achter?

Zal Clio leren wennen aan het leven in de echte wereld en uit de handen weten te blijven van de mensen die nog steeds achter haar aan zitten? Wat zal Kathryn doen met de schokkende informatie die Clio haar geeft? En wat is het potentieel van Clio's krachten?

- Dit verhaal is afgelopen
- Vrouwelijke hoofdpersoon
- Speelt zich af in deze wereld
- F/F romantiek

Lang verhaal: Adventurer (33 x uitgekomen)

Link
Xandria, dochter van een groots avonturier, gaat na de dood van haar vader op haar eerste avontuur: een zoektocht naar een schat.
Maar het gezelschap waarmee ze reist, is nogal opmerkelijk.
Zo zijn er een constant ruziënde broer en zus en een heks die nooit tovert. De enige normale in dit gezelschap lijkt de jonge ridder Breyan. Maar wat verbergt hij voor haar en de rest van de groep?
Hun zoektocht naar een mysterieuze schat leidt ze naar de meest sprookjesachtige plaatsen en ze ontmoeten wezens die geen mens ooit heeft gezien. Xandria treedt in haar vaders voetsporen en ontdekt steeds meer over zijn verleden. Maar zal ze ook ooit weten wie eigenlijk haar moeder was? En zal ze ooit Breyans geheim ontdekken?


- Dit verhaal is afgelopen
- Speelt zich af in een andere wereld
- Vrouwelijke hoofdpersoon
- M/F romantiek

Kort verhaal: De Tweede Voorspelling [LotR] (6 x uitgekomen)

Link
Al nachten achtereen heeft Faramir, de jongste zoon van stadhouder Denethor, een geheimzinnige droom. In die droom wordt een voorspelling gedaan, die duidelijk zal worden als Faramir naar Imladris afreist. Vrezend voor het leven van zijn jongere broer biedt Boromir hem aan in zijn plaats te gaan. De nacht voor zijn vertrek heeft Boromir dezelfde droom, maar daarop volgt een tweede droom, met ook een tweede voorspelling. Een voorspelling die zijn lot en zelfs het lot van midden-aarde kan veranderen, maar die hij om een goede reden stilhoudt.


- Verhaal is afgelopen
- Lord of the Rings fanfiction
- Mannelijke hoofdpersoon

One Shot: Daisy (9 x uitgekomen)

Link
De jonge hobbit Fabian heeft een crush op de mooie Daisy. Zou er vanavond dan eindelijk iets gebeuren?

- LotR fanfictie
- F/M romantiek
- Mannelijke hoofspersoon

One Shot: Amsterdam (40 x uitgekomen)

Link
De hoofdpersoon ontvlucht haar man en begint een nieuw leven in Amsterdam

- Vrouwelijke hoofdpersoon
- Huiselijk geweld

One Shot: De Drakendoder (0 x uitgekomen)

Link
De hoofdpersoon neemt wraak op de man die haar zoveel pijn heeft gedaan

- Vrouwelijke hoofdpersoon
- Veel geweld

One Shot: Zombies! (2 x uitgekomen)

Link
Clio, de hoofdpersoon uit Titanium, neemt het op tegen zombies.

- Gebaseerd op de gebeurtenissen en personages uit Titanium, maar ook te volgen als je het verhaal niet kent
- Vrouwelijke hoofdpersoon
- Zombies (duh)
- humor

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LordFantasy

    Hahahaha
    'Wil je een fanfiction van LOTR lezen?' --> mijn antwoord was nee
    Krijg ik hem toch als uitkomst xD
    Hoe dan hahaha

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    Alle stories lijken mij leuk! Ik ga ze gewn allemaal lezen

    9 jaar geleden
  • Maelah

    Leuk kga snel een keer kijken xD ik weet niet of jij het leuk vind om stories te lezen: ik schrijf zelf ook stories over de hobbit :) en Yrdesh schrijft ook een hele leuke fanfic van de hobbit

    9 jaar geleden
  • Jamiezx

    Klinkt nice

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?