Suicide, I'm Already Died

Dit is mijn 1e SA en iik hoop dat jullie hem mooi enzeu vinden...

Mogelijke uitkomsten

Suicide, I'm Already Died (83 x uitgekomen)

Een jongen zit aan het bed van een meisje. De situatie is gespannen. Het meisje is namelijk op het punt aangekomen dat ze gaat sterven. Ze heeft nog maar een paar minuten te leven. Haar leven was eindelijk normaal en fijn, maar nu moet ze haar grote liefde verlaten, de jongen die naast haar bed zit.

Ze had nooit gedacht dat ze haar grote liefde zou ontmoeten, ze had namelijk nooit liefde gehad. Maar gelukkig voor haar liep het iets anders.

Over de wangen van haar vriendje lopen tranen en hij neemt haar in zijn armen. De minuten tikken weg. Er wordt niks gezegd, woorden zijn ook niet nodig.

Nog enkele minuten heeft ze nog te leven. Het verliefde stel zoent elkaar voor de laatste keer. Nog een laatste knuffel en het meisje fluistert: ‘Ik hou van je.’. Haar laatste adem verlaat haar longen en het lichaam wordt slap.

De jongens hart breekt bij het zien van zijn dode vriendin, die in zijn armen ligt. Hij drukt haar lichaam heel stevig tegen zich aan en huilt hartverstorend. Zo zit hij daar lang, geen idee hoe lang. Het kunnen uren zijn , maar net zo goed, dagen, weken of zelfs maanden.

De jongen gaat ook langzaam dood, van binnen. Na een onbepaalde tijd beslist de jongen dan toch om zelfmoord te plegen. Maar diep van binnen wist hij eigenlijk al meteen na de dood van zijn vriendin ook te sterven. Alleen kon hij het niet en wilde hij het ook niet toegeven aan zich zelf.

Hij tilt haar op en loopt naar de keuken, daar pakt hij een scherp mes. Daarmee loopt hij terug naar de kamer.

Gaat zitten, kust zijn vriendin og één keer en fluistert: ‘Schat, ik kom naar je toe.’. Daarna snijdt hij zijn polsen door en zo gaat zijn lichaam ook dood.

Ze hart niet, die was al dood. Hij bestond alleen nog maar uit een lichaam, een omhulsel. Je kunt het geen zelfmoord noemen, maar het was meer noodzaak.

Zo gingen de jongen en het meisje, het verliefde stel, samen heen. Naar een plek waar ze samen nog gelukkig verder kunnen leven. Tot in de eeuwigheid…




Laat FF in een reactie weten wat je er van vond...

Niks (0 x uitgekomen)

Lees de andere uitkomst

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?