Welk dier past het best bij jou?

Heb je lievelings-dieren zo ja welke? Hier zoeken we uit van welk dier (uit deze uitkomsten) het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Leeuw (26 x uitgekomen)

Zooooooo!!!! Dus jij bent de koning van de dieren hè? Je bent een trots (lui) beest. Je bent dapper, sterk en mensen zijn echt bang voor je als je boos bent. Laat je brul eens horen!

Spin (9 x uitgekomen)

Bah! Die kriebel beesten! Nou ja je ziet die past bij jou. Waarom? De spin is een eenzaam beest, want heb je wel eens twee spinnen in één web gezien? Nou ik nog nooit! Je beschermt je territorium voor andere en als je verliefd was en het uit gaat... dan gaat de ander de pijp uit. Je kan lief, klein en voor sommige schattig zijn, maar je bent soms ook dodelijk.

Wolf (8 x uitgekomen)

Laat die huil naar de maan maar horen voor je overwinning! Je bent een Wolf. De wolf jaagt graag alleen maar zit ook vaak samen in een roedel. Als je in de problemen zit komt je roedel in actie en andersom ook! Je bent snel, behendig, goed sterk en je bent mysterieus.

Reptielachtige (10 x uitgekomen)

Je hebt een scherpe blik en snel koud. je ligt liever in de zon dan spelend in de sneeuw. Je kan een lief en vriendelijk dier zijn maar als het er op aan komt dan ben je super gemeen!

Koe (28 x uitgekomen)

Je zit maar buiten en wacht op je lotsbestemming. (volgens deze quiz dan)

Aap (14 x uitgekomen)

Je bent een normaal aapje niet zo gemeen, maar je zit gewoon te relaxen in het leven. Je houd meer van fruit en groenten in plaats van vlees. Je houd van spelen met anderen en je ontdekt nieuwe hulpmiddelen voor te overleven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?