Bij welk volk van LOTR pas jij het meest?

De volkeren van LOTR zijn zeer verschillend. Je hebt de mensen, sterk, onbevreesd, goedlachs, en slim. De dwergen, sterk, nergens bang voor, tikkeltje dom, en koppig. De elfen, lang, mooi, staan bekend om hun wijsheid, onsterfelijk. De Hobbits, aardig, lief, klein, nooit uit op avontuur, en dapper. En de orks, sterk, nooit moe, harteloos, en worden geboren uit modder

Mogelijke uitkomsten

Elfen (7 x uitgekomen)

Je bent een echte Elf. Misschien schuilt er een kleine Legolas in jou. Je bent sterk, dapper, onsterfelijk en je bent een bron van wijsheid.

Mensen (33 x uitgekomen)

Binnenin jou schuilt een echte Aragorn. Je bent slim, dapper, maar weet ook wanneer iets gewoon te gevaarlijk is. Niets of niemand maakt jou bang!

Dwergen (7 x uitgekomen)

Ondanks jou koppigheid sta je erom bekend dat je trouw bent. Je bent sterk, en wordt niet zo snel moe. Zolang je maar af en toe beloond wordt met een voortreffelijk feestmaal!

Hobbits (4 x uitgekomen)

In jou schuilt een echte Frodo/Sam/Merijn/Pepijn! Meestal voelen Hobbits niets voor een avontuur, maar zitten ze er middenin, dan zijn ze hartstikke dapper! Je bent aardig, goedlachs, en je houdt van lekker eten.

Orks (1 x uitgekomen)

Je bent misschien wreed en gemeen, maar je bent onoverwinnelijk! Niets houdt jou tegen, je bent geboren om te vechten en je bent een groot aanhanger van Saruman!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • X_hpfan_X

    Ha! Leuk! Ik maar altijd denken dat ik een geboren Elf ben, en zelfs in mijn eigen Quiz kom ik uit bij mensen!

    8 jaar geleden
  • DemonishOcelot

    Mens, elf past ook wel bij me

    8 jaar geleden
  • bloemenkroon

    Mens. Oke, dat past wel bij mij
    (yeah)

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    mensss

    8 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Dwerg xD niet echt eerlijk gezegt :P Maar Killi vind ik wel echt cool (cool)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?