welke film moet jij kijken

Kom er hier achter welke film jij echt moet kijken

Mogelijke uitkomsten

SAW (28 x uitgekomen)

Het is een echt bloederige horror film.
De films gaan over Jigsaw, een man die mensen van wie hij vindt dat ze dat verdienen ontvoert en gevangen zet in dodelijke val. Deze zijn gebaseerd op zondes die zij begaan hebben in hun verleden. Uit een val ontsnappen kan alleen door pijn te ondergaan. Als je niet op tijd ontsnapt ga je dood.

Harry Potter (56 x uitgekomen)

De films gaan over de avonturen van een jonge tovenaar, Harry Potter en zijn vrienden Ronald Wemel en Hermelien Griffel, die studenten op Zweinstein Hogeschool voor hekserij en Hocus-Pocus zijn. De belangrijkste verhaallijn gaat over Harry en de slechte toveraar Lord Voldemort die zijn tegenstanders vermoord, het eeuwige leven wil krijgen en probeert om wereld heerser te worden.

the fault in our stars (8 x uitgekomen)

Het is een romantische en zielige film. Het gaat over de zestienjarige kankerpatiënt Hazel, die van haar ouders een kankersupportgroep moet bijwonen. Daar ontmoet en wordt ze verliefd op de zeventienjarige Augustus Waters, een ex-kankerpatiënt. Samen maken ze allemaal dingen mee.

divergent (24 x uitgekomen)

Het futuristische Chicago is opgedeeld in vijf facties met elk een bepaalde waarde: Oprechtheid, Vriendschap, Eruditie, Zelfverloochening en Onverschrokkenheid. Elk jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie ze zich voor de rest van hun leven willen horen. Dit jaar is Beatrice Prior aan de beurt. Voordat ze moet kiezen, moet ze een test doen, om de keuze makkelijker te maken. De test geeft geen duidelijk resultaat. De vrouw die de test bij haar afnam, Tori, vertelt haar dat ze afwijkend is. Ze mag het tegen niemand zeggen, want dat kan haar haar leven kosten. Ze besluit voor Onverschrokkenheid te kiezen, maar daardoor word het steeds moeilijker om haar afwijkendheid geheim te houden.

Malaficent (22 x uitgekomen)

De film is een actie film, het is een remake van de Walt Disney animatiefilm Doornroosje. In de film Maleficent wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de heks Malaficent.

50 first dates (19 x uitgekomen)

Het is een romantische comedie. Henry Roth (Adam Sandler) is een vrouwenverslinder die als dierenarts werkt op Hawaï. Hij versiert vrouwen bij de vleet, maar zodra hij met ze naar bed is geweest, zorgt hij er met allerhande smoesjes voor dat het altijd bij één keer blijft. Tot dat hij Lucy Whitmore ontmoet een leuk, appart meisje. Zij heeft een ongeluk gehad en dat zorgt er voor dat ze sinds de dag van het ongeluk elke morgen wakker wordt en dan de vorige dag compleet vergeten is. Hierdoor denkt ze sindsdien elke morgen dat dat het zondag 13 oktober is. Hij probeert haar elke dag op leuke manieren opnieuw te versieren.

Home alone (1 x uitgekomen)

Het is een comedie. Het gaat over Kevin die op de vakantie vergeten word en alleen thuis blijft. Hij vermaakt zich prima tot dat er inbrekers komen, hij probeert op leuke manieren de indringers tegen te houden. Door middel van grappige vallen, zoals knikkers op de grond gooien zodat ze vallen, of de deur onder stroom zetten.

the eye (9 x uitgekomen)

Het is een enge horror film. Het gaat over een blind meisje dat ogen krijgt van een donor. Als ze haar nieuwe ogen heeft gekregen ziet ze allemaal dingen die ze niet zou moeten zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • lucyyolo

    divergent is mijn lievelings ilm maar er kwam saw uit want ik houd ook heel veel van horror maar niks gaat boven divergent

    8 jaar geleden
  • Virtues

    Harry Potter, waarom geen Hungergames ):
    Nu geen kudo voor jou!

    9 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Harry Potter, dat klopt :) ik heb alle acht films

    9 jaar geleden
  • Noledam

    SAW. Al gezien en ik vond het een leuke (voor zover ene horrofilm dat kan zijn) film! Echt een van mijn favorieten, deze quiz klopte dus wel bij mij.

    9 jaar geleden
  • LeafpoolX

    Divergent <3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?