Wat voor drankje past bij jou?

Wat voor drank je drinkt zegt meer dan je denkt. Sommige drankjes sturen je naar nieuwe spirituele hoogtes, anderen zijn een makkelijke manier om in de hel terecht te komen. Kijk snel wat bij je past - het is nog niet te laat om te veranderen!

Mogelijke uitkomsten

Malibu (36 x uitgekomen)

Jij wordt blij van zoete kokosaroma's die je meenemen naar hogere sferen. Je bent waarschijnlijk Stier of Vissen, en vrijwel zeker geen Ram. Je vindt het niet erg om een beetje betrokken te zijn bij criminele organisaties, en doet alles om je Malibufix te krijgen. Ga zo door!

Mouse (16 x uitgekomen)

Je houdt ergens wel van Malibu, maar je kunt het niet aan om het puur te drinken. Het is wel logisch dat als je zoveel zonden hebt begaan dat de Malibu het kwaad in je wegbrandt, en ja, dit kan pijn doen. Misschien vind je op een dag de kracht Malibu puur te drinken, maar zolang je het in een vies mixje blijft drinken maak je het alleen maar erger voor jezelf. Ik bid voor je. :)

Bier (10 x uitgekomen)

Waarschijnlijk noem jij Malibu 'te zoet' of 'een vrouwendrankje'. Het geeft niet, je bent gewoon iets... simpeler. Een biertje op zijn tijd is ook wel lekker. Probeer er eens wat Malibu door te doen, zo wen je makkelijker aan de smaak.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • DemonishOcelot

    Malibu...

    Geef mij maar een colaatje!

    9 jaar geleden
  • Emmert

    malibu, niet echt bepaald xD ik hou niet van kokos en rum. en laat malibu daar nou net van gemaakt zijn xD geef mij maar thé great mother russia wodka. wel een leuke quiz!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?