Ben jij een goede vriendin ?

Ben jij het type vriendin dat iedereen graag zou hebben ? Of ben je een beetje asociaal ? Doe hier de test en ontdek achteraf wat je kan doen om je vriendschappen te versterken . x.

Mogelijke uitkomsten

JE BENT EEN EENZAAT ! (2 x uitgekomen)

Jij bent het soort van persoon dat meestal alleen door het leven gaat . Vriendschappen duren bij jou dan ook nooit lang . Je bent het liefst met jezelf bezig en je kan je moeilijk concentreren op de problemen en gevoelens van anderen . Misschien moet je proberen je iets meer in te zetten voor anderen , want bij wie zal jij binnenkort kunnen aankloppen als je met iets zit ?

JE BENT HÉT IDEALE MAATJE (16 x uitgekomen)

Je vrienden en jij kunnen het érg goed met elkaar vinden en jullie kunnen je geen leven zonder elkaar voorstellen . Toch hebben jullie verschillende persoonlijkheden en gunnen jullie elkaar ruimte als dat nodig is . Je vindt vrienden dus heel belangrijk , maar als het moet kan je ook aan jezelf denken. Way to go !

JE BENT " DE BETERE HELFT " . (17 x uitgekomen)

Er is absoluut niks dat jou en je beste vriend(in) uit elkaar kan halen. Jullie kennen elkaar (waarschijnlijk ) al sinds jullie kindertijd en jullie vriendschap is voor jou érg belangrijk . Jij bent voor je vriend(in) " de betere helft " die steeds klaarstaat en alles voor hem/haar doet . Let wel op dat je jezelf niet wegcijfert voor anderen. Denk af en toe ook eens aan jezelf

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?