Wat zegt je oogkleur over je???

Tja, speel de quiz maar..

Mogelijke uitkomsten

Blauw (87 x uitgekomen)

Je oogkleur is blauw.

Je ogen stralen uit wie je bent, in dit geval heb je dus blauwe ogen.
Je ogen laten zien dat je om mensen geeft, en dus ook veel om fsmilie en vrienden. Je kunt ook erg eigenwijs zijn, en dat heeft meestal ook wel gevolgen. Soms pak je dingen erg gevoelig op, en kun je niet tegen mensen die zeggen dat je anders bent. Maar anders zijn is goed! Laat je niet kennen, want je bent eigenlijk heel speciaal.

Bruin (38 x uitgekomen)

Je oogkleur is bruin.

Als iemand met bruine ogen, ben je een heel loyaal persoon. Je bent erg trouw en vriendelijk, en geniet van alle leuke dingen in het leven. Je weet het zelf niet, maar vanbinnen ben je erg muzikaal en je bent ook vaak vrolijk. Als bruin kun je erg diep gaan als het gaat om serieuze dingen. Soms ben je ook wel een streng of boos, en dan ben je moeilijk in controle te houden. Dus pas op wanneer je je zelfbeheersing verliest.

Groen (18 x uitgekomen)

Je oogkleur is groen.

Mensen met groene ogen, zoals jij, worden vaak omschreven als mysterieus. Daarom vinden mensen je ook erg bijzonder en daar hebben ze dan ook groot gelijk in.
Je nadeel is wel dat mensen met groene ogen ook erg jaloers kunnen zijn. Dat is jammer, want meestal is dat ook niet nodig. Je oogkleur komt niet supervaak voor, dus weet dat je uniek bent. Probeer het beste uit je te halen.

Grijs (3 x uitgekomen)

Je oogkleur is grijs.

Mensen met grijze ogen kunnen erg onvoorspelbaar zijn. Ze hebben vaak gevoelens die ze niet kunnen begrijpen.
Grijze ogen zijn net als mist, soms begrijp je jezelf niet helemaal, en anderen doen dat ook niet. Maar er komen natuurlijk ook tijden waarbij je jezelf eindelijk ontdekt. Alleen duurt dat soms ook wel erg lang, maar je kunt die tijd rekken door leuke dingen te doen. Meestal voel je je erg alleen, en soms is dat fijn. Maar weet dat er meer mensen voor je klaarstaan dan je denkt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • HHarley

    Uhm, sorry, zou je de quiz willen veranderen. Er bestaan mensen zoals ik hoor! Met twee verschillende kleuren ogen.
    -Mara, bestfriends w/ Harley (H)

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Blauw klopt, alleen vind ik het niet erg een beetje anders te zijn: Ik denk na over dingen waar zij nooit op zouden komen(nie dat ik zo slim ben hoor), ik schrijf verhalen, luister naar rock, en hou ook een beetje van andere kleren(zelf draag ik niet super andere kleren maar ik hou wel van mensen die het wel doen, ik vind het zelf alleen niet mooi voor mij, Het past niet bij me) (;

    8 jaar geleden
  • NiceNessy

    ik heb bruine ogen maar de quiz zegt blauw :)
    laten we hopen dat dat waar is

    8 jaar geleden
  • groei

    Bruin klopt helemaal :D

    8 jaar geleden
  • sexkitten

    groen klopt maar ik heb ook bruin en dat klopt ook o.o

    een nadeel aan heterochromie --"

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?