Welk personage uit Game of Thrones ben jij?

Ontdek hier met welk personage uit de TV-serie Game of Thrones jij het meest gemeen hebt.

Mogelijke uitkomsten

Daenerys Targaryen (154 x uitgekomen)

Jij bent Daenaerys Targaryen. Net zoals haar, vertrouw je op je goede vrienden in je zoektocht naar erkenning en succes. Die verloopt niet altijd even vlot, want je bent nogal koppig. perfectionistisch. Ook je familie is erg belangrijk. Over het algemeen ben je erg zachtaardig van karakter, maar kan hard uit de hoek komen wanneer nodig.

Jon Snow (62 x uitgekomen)

Je bent Jon Snow! Mensen zien je vaak als een enkeling en je hebt weinig vrienden, maar dat deert je niet. Introvert als je bent, kom je nogal schuchter over bij anderen, maar ze mogen zich niet vergissen! Diep in jou schuilt een intelligent persoon met leiderscapaciteiten.

Cersei Lannister (73 x uitgekomen)

Gelijkend op Cersei Lannister, kan je voor sommigen wat overkomen als een kreng. Je weet wat je wilt en hoe je het wil en die vastberadenheid wisselen anderen vaak wel eens om met arrogantie. Je hebt veel vrienden, maar slechts enkele goede vrienden kennen je ware, zachte aard. Je profileert je graag als een sterk, onafhankelijk iemand.

Arya Stark (931 x uitgekomen)

Net zoals Arya Stark, ben jij een stoer iemand. Je bent niet bang van een beetje vuil en kickt op avontuur. Je kan het prima alleen vinden zolang je maar iets om handen hebt. Bovendien beschik je over een enorm doorzettingsvermogen en laat je je door niks of niemand doen.

Tryion Lannister (330 x uitgekomen)

Jij bent Tyrion Lannister! Mensen zien je vaak als een losbol die het liefst van al plezier maakt. Maar je kan ook serieus zijn wanneer nodig en bent een erg trouwe vriend. In het maken van keuzes ben je niet zo goed. Het liefst van al vermijd je die en leidt je een zorgeloos leven. Maar als het erop aankomt, weet je altijd wat te doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Wolfwood

    Zoveel jaar verder en ik ben Arya ;D

    1 jaar geleden
  • Wolfwood

    Tyrion!
    I DRINK AND I KNOW THINGSSSS

    5 jaar geleden
  • Katalante

    Arya. Haha. Mn pa vindt dat we teveel op elkaar lijken en dat ze een slecht voorbeeld voor me is :'D

    8 jaar geleden
  • Fett

    Arya Stark (H)
    een van mijn favo characters! yay

    8 jaar geleden
  • KimTheBest2

    Tryion Lannister (doeg)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?