Wie ben jij uit ''New Girl - Cara Delevingne''?


Wie ben jij uit mijn Cara fanfic?
Ben je Cara herself, de flirt Nate, de sportieve Jason, de lieve Finn of de grappige Rosie?

Mogelijke uitkomsten

Cara Delevingne (31 x uitgekomen)

Je bent Cara Delevingne!
Je bent knap, grappig, onvoorspelbaar en volkomen random. Het lijkt alsof het je niet uitmaakt wat anderen denken, maar diep van binnen doet het je wel iets al zal je dat nooit toegeven.
Je bent snel verliefd, al zeg dat niet meteen. Je kijkt liever eerst de kat uit de boom om zeker te weten dat het wederzijds is en dan begint jouw veroveringsplan pas.
Jij bent de gangmaker van je vrienden en komt altijd met leuke originele ideeën.
Jij bent iemand die mensen niet snel vergeten, maar dat hoeft natuurlijk niet altijd positief te zijn..

Benieuwd wat jij, aka Cara, in mijn verhaal allemaal uitspookt?
Klik hier!

Finn Carter (7 x uitgekomen)

Je bent Finn Carter!
Je bent voorzichtig, maar vertrouwd mensen al gelijk. Je geeft namelijk iedereen gelijke kansen, hoe ze er ook uitzien. Dat is een mooie eigenschap, maar daar kunnen mensen wel misbruik van maken..
Daarnaast ben je ook een hele trouwe vriend en ben jij typisch zo iemand die voor een ander door het vuur zou springen.
Verder ben je heel creatief en houd je van koken of iets wat je maar zelf kan maken/doen.
Dus kijk uit knapperd, je bent een echte goedzak en mensen die kwaad willen doen gebruiken je vaak als slachtoffer. Zo ben je ook een makkelijk slachtoffer. Misschien heb je het al wel eens meegemaakt of ben je gepest?
Ja, precies. Dat bedoel ik.
Zo lijkt Finn/jij wel een watje.. Maar het mooie aan Finn vind ik dat hij lief is, een goed gevoel voor humor heeft en de beste vriend in de wereld is. En ik weet zeker dat jij ook zo bent. Dus het is best een compliment als je Finn bent.
Zoals je misschien al door had, houd ik nogal van Finn

Ben je benieuwd wat jij, aka Finn, allemaal uitspookt in mijn verhaal?
Klik hier!

Nate Miller (8 x uitgekomen)

Je bent Nate Miller!
Ten eerste voel je niet beledigd, omdat je een jongen bent. Want dat doet er eigenlijk niet toe, ik kijk vooral naar het innerlijk van mijn personages voor deze quiz en niet naar geslacht.
Heb je al veel vriendjes/vriendinnetjes gehad? Ja? Dan ben jij een echte Nate. Want Nate is een charmeur en staat erom bekend dat hij veel meisjes kan krijgen. Maar dat is wel te begrijpen, ik bedoel: kijk naar dat koppie!
Al lijkt het doordat je gewild bent dat je geen gevoelens hebt, maar degene die om niets lijken te geven hebben het kleinste hart. Dat maakt niet uit, want als jij écht verliefd wordt, dan moet die persoon van geluk spreken dat hij/zij joú aan de haak heeft geslagen! En als je dan gedumpt wordt, dan doet dat pijn. Want je bent niet gewend om gedumpt te worden en omdat je echt van je geliefde hield. Dan heb je daar ook erg veel verdriet om, maar schat mijn advies is: bel je bff en laat haar/hem heel veel ijs meenemen en chocola en Pitch Perfect en dan komt het wel weer goed met je, dat verzeker ik je.
Je bent het stoere type, zo iemand met een masker voor zich. Maar je houdt van extreme dingen die niemand anders durft en durft ook alles te zeggen. Want jij bent niet zomaar bang te maken, ik zou willen dat ik dat ook had..

Ben je benieuwd wat jij, aka Nate, allemaal uitspookt in mijn verhaal?
Klik hier!

Jason Mitchell (10 x uitgekomen)

Je bent Jason Mitchell!
Jason is de sportieveling van het gezelschap. Daarom moet jij ook wel sportief zijn! Dat betekent niet dat je een sport op hoog niveau doet of hebt gedaan, maar dat je het vooral leuk vind om te sporten. Want sporten is gezond en als je het in goed gezelschap doet is het ook nog eens hartstikke gezellig!
Jason is ook heel erg vriendelijk en maakt daardoor ook snel vrienden, net zoals jij. Wie had er vroeger toen je nog klein was als jij en je familie op vakantie gingen als eerste een vriend/vriendin? Precies, jij.
Maar als het op het andere geslacht aankomt, is het toch een heel ander verhaal.. Dan begin je te stotteren of krijg je een tintelende tong dat krijg ik namelijk altijd als ik zenuwachtig ben of misschien plas je wel bijna in je broek dat gebeurt mijn bff altijd. Dat maakt niet uit, want als je eenmaal bevriend raakt met die persoon en dan pas over gaat tot flirten is het veel veiliger voor je. Maar je hebt er geen last van als je je niet aangetrokken voelt tot een bepaald persoon van het andere geslacht. Zo heeft Jason dat bij Rosie. 'Ze is lief, maar ik zie tussen ons niet snel iets gebeuren'.

Benieuwd wat jij, aka Jason, allemaal uitspookt in mijn verhaal?
Klik hier

Rosie Collins (13 x uitgekomen)

Je bent Rosie Collins!
Dat betekent dat je de beste vriendin van Cara bent en dat je een van de weinige bent die haar door en door kent. Zelfs Taylor Swift is jaloers op jouw vriendschap met Cara..
Je bent een loyale vriendin, die zichzelf ook altijd op de tweede plaats zet. Al moet je soms wel echt aan jezelf denken.
Rosie en jij zijn allebei grappig en lachen ook de hele tijd. Soms vind je de plannen van je bff wel een beetje overdreven en misschien ben je er wel helemaal niet weg van, maar je houdt van haar en uiteindelijk kan je er wel om lachen. Alleen als ze je probeert te koppelen aan een vriend van haar kan haar wel neerschieten figuurlijk dan.
Je hebt een prachtig innerlijk en je bent ook knap, al twijfel je daar zelf soms wel aan, maar op zulke momenten zal een ander je vertrouwen geven dat je niet lelijk bent. Want lelijk bestaat niet, iedereen is prachtig op zijn eigen manier.
Natuurlijk heeft iedereen een slechte kant en de jouwe is: als je iemand haat, dat haat je diegene ook echt. Je zegt niet snel dat het zo is, maar als je dat doet kan die persoon het beste vluchten naar Nigeria..

Benieuw wat er met jou, aka Rosie, gaat gebeuren in mijn verhaal?
Klik hier!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • SoulWolf

    Cara Delevingne #Hero

    Leuke Quiz!

    7 jaar geleden
  • Magicsongzz

    Cara!!!

    7 jaar geleden
  • xKili

    Het is slytherin ipv slyderin maar leuke test voor dr rest :)

    8 jaar geleden
  • Hauntme

    Cara, de beschrijving klopt erg goed! =)

    8 jaar geleden
  • Blackinnon

    Rosie! Hoe zou dat nu komen.. Hahah, ik plaag je B! Niemand kan meer Rosie zijn dan ik (dance)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?