welke kleur past bij jou?

vraag je je ooit af welke kleur bij je past?
het gaat niet om je lievelings kleur dus ga daar niet de hele tijd over zeuren
hopelijk vindt je hem leuk!! (Y)

Mogelijke uitkomsten

roze (20 x uitgekomen)

de kleur die bij jou past is roze
roze is de kleur van aardigheid en verlegenheid.
je bent heel aardig maar ook verlegen. mensen kunnen het vast goed met je opschieten maar omdat jij verlegen bent vindt je het vast ook hele moeilijk.

blauw (19 x uitgekomen)

blauw is de kleur van avontuurlijk, enthousiast, creatief, fantasierijk.
je ontmoet graag mensen. je vindt het soms moeilijk om je te ontspannen en om je te constatrenen. maar je hebt wel veel energie!

groen (12 x uitgekomen)

groen is de kleur van zorgzaam en je wilt het beste voor anderen.
je bent mee levend en wil graag andere mensen helpen.
jouw element is: natuur

paars (4 x uitgekomen)

paars is de kleur van gevoeligheid. mensen vertrouwen je snel ook al laten ze dat niet merken. je hebt positieve eigenschappen. ook doe je dingen liever alleen.
jouw element is: lucht

rood (8 x uitgekomen)

jouw kleur is rood. Je bent romantisch, onrustig en offert veel op. Rood is ook de kleur van bloed en oorlog, ruzie en pijn.
Rood is ook de kleur van competitie, je moet en zal bij wat dan ook winnen of gelijk hebben Rood is ook de kleur van succes, stel jezelf een paar doelen en probeer dat voor elkaar te krijgen. Het resultaat zal heel goed zijn!

Jouw element is: vuur

geel (5 x uitgekomen)

jouw kleur is geel. Als je geel bent, kun je goed met anderen omgaan. Gele mensen zijn vaak schrijvers, zangers en kunstenaren. dus je bent vast creatief. Met deze kleur zou je anderen moeten kunnen verwarmen door je charme en vrolijkheid. Waarschijnlijk voel je je opgesloten en kun je geen kant op. Je zou er goed aan doen om je stem te gebruiken. Je zou het beste een beroep kiezen waar je veel mensen om je heen hebt.
Je bent vaak moeilijk bij te houden door anderen dankzij je enthousiasme. Het kan ook zijn dat anderen je niet serieus nemen en je zien als een amateur, terwijl je het wel serieus meent. je hebt een goed verstand en gebruikt dat goed. Kies iets uit wat je leuk vind en probeer je daar in te verdiepen!!

Jouw element is: aarde

wit (22 x uitgekomen)

jouw kleur is wit, je bent zuiver, creatief en heb je een sterke behoefte aan tijd voor jezelf om kennis en wijsheid te vergaren.
Als je jezelf af en toe eenzaam voelt, is het aan jezelf om uit te gaan en vrienden te maken. je kunt je tijd verdelen om de nodige perioden van eenzaamheid en rust te behouden.
je bent egocentrisch en denkt alleen maar aan zijn eigen behoeften.
je houdt van nieuwe ideeën en verlangt naar tijd om ze uit te werken. Maak je leven eenvoudiger als je kunt, zodat je de benodigde tijd krijgt om deze ideeën te onderzoeken en uit te werken.

Jouw element is: sneeuw

zwart (0 x uitgekomen)

jouw kleur is zwart. Zwart betekend de macht. je bent vaak mysterieus. hebt vaak woede en verdriet in je. Zwart is sterk, heeft stijl, heeft diepgang en is elegant.
als het om de dood gaat betekend Zwart diepe rouw. Zwart is zelfverzekerd, elegant en heeft wilskrachtig.
jouw element is: de macht

de regenboog (1 x uitgekomen)

jouw kleur is de regenboog. dat betekend dat je alle kleuren bij elkaar hebt. het betekend ook dat je veel fantasie hebt.
jouw element is: de regenboog

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?