Eigen paard!?

Natuurlijk als paardenmeisje, is je grootste droom een eigen pony/paard! Maar er zijn er zo veel! Welk ras past het best bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Arabier (2 x uitgekomen)

Jij houd er van om vanuit de rust te werken, Arabieren zijn gevoelig, maar heel lief en snel. Ze zijn ook veelzijdig.

KWPN (4 x uitgekomen)

Jouw droompaard is een KWPNer, deze grote paarden zijn uiterst geschikt voor dressuur en springen, maar het zijn ook hele leuke en gezellige paarden! (heb zelf ook een KWPN xD)

Tinker (26 x uitgekomen)

Jouw droompaard is een Tinker! Deze paarden zou je niet zo snel spotten op een wedstrijd, maar dat hoeft voor jou niet. Het is fijn om een echt maatje te hebben. Je bent best druk en daarom is het handig dat je een kalm, maar stoer paard hebt. Je kan ook wel tegen een streek! Want ze zijn ook erg ontdeugend.
(Heb zelf ook tinker xD)

Shetlander (6 x uitgekomen)

Jij hoeft niet perse te rijden, jij neemt gewoon lekker een shet! Je vind het heerlijk om te wandelen en vrijheidsdressuur te doen, en eindeloos te poetsen! Jullie zijn echte maatjes. Als je pony een streek uithaald, moet je alleen maar lachen! De shet is perfect voor jou.

Fries (0 x uitgekomen)

Jij bent een stoer type en een echte doorzetter. Jij bent niet bang voor een lastig paard! Geef maar toe, jij hebt graag alle ogen op jou gericht, met deze showbink gaat dat zeker lukken! Dit is een moeilijk rijpaard, maar jij durft het wel aan!

Fjord (0 x uitgekomen)

Jij neemt een Fjord! Ze zijn ontdeugend, en hebben veel pit, en halen zo nu en dan (ehh... of gwn altijd) wel eens een streek uit, maar jij moet er altijd om lachen! En nog mooier, je kan nooit te groot worden voor een Fjord, dus als je volwassen word kun je er nog altijd volop van genieten!

Haflinger (3 x uitgekomen)

Jij houd van een mooie pony met veel temprament, daarom is de Haflinger perfect voor jou! Je bent gek op buitenritten, en waagt ook wel een sprongetje. Maar deze pony is een echte boef! Houd hem in het oog, maar geniet vooral van elkaar!

Andalusier (0 x uitgekomen)

Deze mooie witte paardjes doen jou hart sneller slaan, je raakt helemaal verliefd op hun stralend witte kleur, en hun ontdeugende streken. Ook zijn ze erg leuk om op te rijden!

Welsh (23 x uitgekomen)

Jij gaat voor een leuke rijpony waar je veel kanten mee op kunt! Je kunt er verschillende sporten mee doen, en je kunt er heel veel lol mee hebben! Deze pony's zijn veelzijdig en komen in allerlei verschillende kleuren voor, en ook zijn ze erg ontdeugend!

Lippizaner (0 x uitgekomen)

Deze showbinken zijn net iets te bijzonder voor een gemiddelde manege. Ze zijn erg mooi om naar te kijken. Dit ras uit Spanje zie je vaak in het circus. Ze zijn ook heel goed voor dressuur!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • RosaBosa

    Welsh

    7 jaar geleden
  • MiraDax

    haha Ik heb een eigenpaardje en this een pinto mix ;)
    this een schat van een paard

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Mijn lievelings rassen zijn een Tinker en een Haflinger. Maar als ik een Tinker krijg wil ik er een uit Ierland (daar komt het ras vandaag) maar dat maakt het nog duurder hahaha

    7 jaar geleden
  • Tamara_08

    leuke quiz (Y)(H)

    7 jaar geleden
  • Tamara_08

    Welsh (H) (H) ;) ;)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?