wie ben jij van de familie Duncan

mijn lievelings serie op Disney channel is good luck charlie het gaat over een gezin dat de familie Duncan heet het staat uit mama Amy, papa Bob, Pj, Teddy, Gabe, en Charlie Teddy maakt dagboek filmpjes voor Charlie om te kunnen overleven in dit apparte gezin. later komt er nog een baby broertje bij: Toby. ontdek op wie jij het meeste lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Amy (2 x uitgekomen)

jij lijkt super veel op Amy. je gedraagt je als een moeder. en houdt van opvallen. jij wil later veel kinderen en een leven als actrice!

Bob (1 x uitgekomen)

jij bent net Bob. bob houdt van snoepen en heeft een gevaarlijke baan. hij houdt van zijn kinderen. maar bob heeft nu geen buikje meer!!

Pj (6 x uitgekomen)

jij lijkt op Pj. jij bent niet zo goed in school maar kan heel goed koken. daarom wil jij later ook kok worden. hij wou het liefst geen zusje als teddy erbij hebben omdat hij haar irritant vind.

Teddy (10 x uitgekomen)

jullie kunnen wel tweeling zijn! jij bent goed in school hebt (of krijgt) een super leuk vriendje en houd van je broertjes en zussen. je bent lief en braaf jij krijgt bijna nooit straf

Gabe (8 x uitgekomen)

jij houdt van kattenkwaad net als Gabe . jij trijtterd je boer(tje) of zus(je) het liefste. school boeit je niks als je maar geen straf voor je kattenkwaad krijgt vind jij het best..

Charlie (8 x uitgekomen)

jij bent lief, leuk en grappig net als Charlie. ookal mag jij je broertje niet toch ben jij leuk! het is niet altijd makkelijk om te leven in zo'n apart gezin maar jij weet je er wel een weg in te banen!

Toby (5 x uitgekomen)

jij bent een grappig mannetje die alles maar laat gebeuren zo lang jij er niks mee te maken hebt vind jij het best. jij denkt ook eerst goed erover na voordat je iets zegt. topp!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?