Ben jij een vampier, weerwolf of hybrid?

ben jij een vampier een weerwolf of ben je een hybrid ( half weerwolf half vampier). Vind het uit in deze quiz.(Y)(lol)

Mogelijke uitkomsten

Hybrid (194 x uitgekomen)

Jij ben half weerwolf half vampier een hybrid dus. Jij hebt de krachten van een weerwolf en een vampier in 1. Jouw vampier kant komt van een volbloed vampier extra leuk dus. Ook heb je geweldige reukzin. Een hybrid is onsterfelijk. En vampiers kunnen je niet beheersen. Je familie is alles voor je een je zal alles doen om ze te beschermen. Je leeft niet in een roedel en ook niet alleen. Je leeft bij je familie. Houd wel verborgen dat je hybrid bent. Anders word er misschien op je en je familie gejaagd.

Vampier (46 x uitgekomen)

Jij bent graag s'nachts actief, bent super snel en jouw lievelingskorstje is bloed. Geen twijfel mogelijk jij bent een vampier. Pas wel op voor de zon als je geen daglicht ketting hebt. Jij kan geen hybrid beheersen maar wel een normaal mens en weerwolven. Jij bent een volbloed. Dat geeft je extra mogelijkheden zoals: andere vampiers beheersen, extra sterke reukzin en je bent nog sneller. Ook ben je graag alleen.
Pas op mensheid daar komt de sterkste vampier!!

Weerwolf (15 x uitgekomen)

Je hebt een geweldige reukzin maar pas op. Je kan alleen in wolf vorm als je iemand hebt gedood. Ook moet je oppassen voor de beet van een vampier. Dan ben je dood binnen een week. Ook als het geen volle maan is kan je in wolf vorm. Je bent heel sterk en atletisch snel. Maar ik zou 1 op 1 gevechten met een vampier vermijden. Ze kunnen je beheersen.
Pas op bij volle maan wereld!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • cuteee

    Hybrid

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Hybrid yeah XD

    Oh wacht dat mocht ik niet zeggen toch? ;x

    8 jaar geleden
  • deathangelgirl

    yey vampier!!!

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Naaw! Kben een vampier! Hybrid lijkt Me gaver!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?