Wat voor soort wolf ben jij?

Dit is mijn tweede quiz op de zelfde dag jeej XD ik doe dit gewoon voor de lol. En voor de duidelijkheid ik ga alleen quizen doen met weerwolven of wolven of iets wat daar mee te maken heeft want ik hou van wolven en weerwolven XD. Maar bij deze quiz kan je zien welke wolf je bent!

Mogelijke uitkomsten

PoolWolf (17 x uitgekomen)

Jij bent een PoolWolf jij houd van Canada, Alaska en Groenland (of dit waren de enige landen die je wel oke vond :P) maar jij houd ook vooral van de winter van sneeuw en schaatsen etc je bent graag met je vrienden en familie en bent dus ook heel sociaal. maar jij bent een zeker mooie witte poolwolf (ik zou wel een poolwolf willen zijn :P)

Mongoolse Wolf (32 x uitgekomen)

jij bent de Mongoolse Wolf! Jij houd van de landen Tibet, Mongolië en India (of deze landen vond je wel oke :P) Jij bent zeker een slimme verstandige wolf die het goed voor elkaar weten te krijgen door afstand te houden met mensen zodat je niet bedreigt word dat is zeer slim. Jij houd van de Winter en de Zomer . En je bent niet al te sociaal maar wel een beetje en je bent eerder een nacht mens dan een over dag mens.

Europese Wolf (24 x uitgekomen)

jij bent een Europese wolf! jij houd van de landen Duitsland, Zwitserland en Frankrijk (of je vond deze landen wel oke :P) Je bent graag alleen zonder roedel/pack en hebt graag je eigen territorium waar je veel privacy hebt.

Witte Wolf (20 x uitgekomen)

jij bent de Witte Wolf! ij houd van de Wereld delen : Europa en Azië (of je vind ze wel oke :P) maar jij bent een zeer sociale wolf die graag met vrienden is en niet graag alleen en je bent een zeer slimme wolf alleen word jou soort wel veel bedreigt wegens dat de vacht van jou soort heel zacht is en dat gebruiken veel mensen voor bepaalde bond producten jammer genoeg dus pas maar goed op!

AlaskaWolf (1 x uitgekomen)

Jij bent de AlaskaWolf! jij houd van het land Alaska natuurlijk :P (of je vind het land wel oke XD) maar in Alaska is het natuurlijk wel koud want jou soort leeft op het pool gebied maar AlaskaWolven kunnen niet zo goed tegen de koude temperatuur dus het is gewoon een kwestie van goed nadenken en verstandige keuzes maken in je leven! Daarom ben jij ook een zeer sociaal als je een AlsakaWolf bent zonder roedel overleef je het volgens mij niet zo snel want als je emt roedel leeft dan kunnen jullie samen jagen en elkaar warm houden en dan leef je langer dus vind maar snel wat vrienden als die nog niet hebt XD!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • The_Grey_Hunter

    Poolvos!

    7 jaar geleden
  • mrd

    Witte wolf!! (H)

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Europeese wolf mja die zijn wel oke
    Maar ben een grijze toendra wolf

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?