Welke marvel superheld ben jij?

Ben jij benieuwd welke marvel held jij bent? Doe dan deze quiz. Misschien ben je wel playboy iron man, of bescheiden advocaat matt murdock, die ook daredevil is?

Mogelijke uitkomsten

Iron man (31 x uitgekomen)

Je bent niet bepaald bescheiden, maar wel heel erg slim. Je houdt van feesten en drinken en je hebt de hele wereld laten weten dat je iron man bent!

Captain america (822 x uitgekomen)

Rechtvaardigheid gaat boven alles, dat is jouw motto. Je bent bescheiden en beleefd, maar ook een geduchte tegenstander in een gevecht. Jij bent Captain America!

Hulk (5 x uitgekomen)

Je bent een verlegen wetenschapper, maar mensen moeten je zeker niet boos maken... Jij bent namelijk de Hulk!

Hawkeye (13 x uitgekomen)

Jij kan heel goed met een boog en pijlen overweg. Je bent grappig en aanrdig, en veel mensen vergeten jou, helaas. Jij bent de sassy Hawkeye!

Black widow (48 x uitgekomen)

Jij kan zo'n beetje alles. Je bent goed met talen, wapens en je weet mensen te verleiden. Je vertrouwd mensen niet zo snel, maar als je een vriend maakt is dat voor het leven. Jij bent de beroemde en gevaarlijke Black Widow!

Thor (4 x uitgekomen)

Soms ben je een beetje awkward met andere mensen, maar je bedoelt het goed. Je bent sterk, loyaal en je hebt een hamer als wapen. Jij bent de noorse god Thor!

Daredevil (612 x uitgekomen)

Je bent blind, maar dat weerhoud je er niet van om andere mensen te helpen. Overdag ben je een advocaat en 's nachts vecht je om andere mensen te reden van het kwaad. Jij bent Matt Murdock, ook wel bekend als Daredevil!

Human torch (369 x uitgekomen)

Je bent af en toe een beetje aso, maar ook heel aardig. Jij bent letterlijk en figuurlijk hot, want jij bent de human torch!

Mister fantastic (145 x uitgekomen)

Je bent heel flexibel en ook wijs. Af en toe ben je een beetje in de war, maar alles komt altijd op zijn pootjes terecht bij jou. Jij bent mister fantastic!

Invisible woman (111 x uitgekomen)

Je bent een aardige en soms ook verlegen superheld. Je kan krachtvelden maken en onzichtbaar worden. Jij bent the invisible woman!

Thing (9 x uitgekomen)

Je huid is gemaakt van steen waardoor sommige mensen bang voor je zijn, maar je hebt een hart van goud. Je bent net zo sterk als de hulk en je hebt een goed gevoel voor humor. Je staat bekend als the thing.

Professor X (64 x uitgekomen)

Je bent kaal en je zit in een rolstoel, maar je bent ontzettend vrolijk en altijd positief. Je hebt de gave om gedachten te lezen en andere mensen hun gedachten te controleren. Je gebruikt het alleen maar om goede dingen te doen. Jij bent professor X, de leider van de Xmen

Wolverine (101 x uitgekomen)

De meeste mensen vinden jou niet aardig. Je bent ruig en stoer, maar diep van binnen echt heel aardig. Jouw skelet is bedekt met het hardste metaal op aarde, en je hebt klauwen die je uit je hand kan laten schuiven. Jij bent Logan, beter bekend als de wolverine!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • aritjee

    Black widow

    7 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Ben liever wolverine

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Captain maar wil clint zijn hij id amazing och steve is ook amazing

    8 jaar geleden
  • ThePooh

    Captain America

    8 jaar geleden
  • Irusu

    Yey Steve!
    Al moet ik toegeven dat de Human Torch ook heel cool is c:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?