Wat was je in je vorig leven?

Wat was jij in je vorige leven check het hier uit!) xD xD

Mogelijke uitkomsten

Jij was een konijn! (18 x uitgekomen)

Je hield van gezond eten (wortels en gras ) , je woonde in een gezellig holletje, maar je was niet erg sportief! Je had namelijk nogal wat overgewicht! Jij was in je vorig leven vast en zeker een KONIJN!

Vliegenzwam (0 x uitgekomen)

Je bent super mooi met jou witte stipjes en jou rode kleur toch vond iemand het grappig om boven op je te gaan staan! Daardoor kwam er plots een einde aan je leven als VLIEGENZWAM

Wolf (Alpha) (0 x uitgekomen)

In je vorig leven was jij écht iemand om bang van te zijn. Jij was de baas en dat liet je merken ook. Je zorgt voor je pack maar soms kon je ook even relaxen. Lekker door het gras rollen of een dutje doen was een leuk tijdverdrijf. Jij was in je vorig leven een Wolf!

Jij was een Gorilla!! (35 x uitgekomen)

Je bent super sterk! Eten, En je habitat verdedigen waren je belangrijkste bezigheden in je vorig leven. Je had een fijn leventje dat helaas wreed werd verstoord door een Amerikaanse jager. Je stierf veel te vroeg in je vorig leven als GORILLA!

Grasspriet (0 x uitgekomen)

Je was mooi groen. Ook werd er regelmatig over je heen gelopen. Je had vast geen prettig leven als GRASSPRIET!

Jij bent een vos! (0 x uitgekomen)

Jij bent een vos je bent slim en sluw Jij maakt gebruik van de zwakheden van anderen om ze te bedriegen en te misleiden en heeft daar over het algemeen veel succes mee jij bent meestal vrolijk en zorgeloos jij was In je vorige leven een VOS!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Rhovaneth

    Huh? Bij mij staat er niks?! Vreemd....... Verder wel leuk

    8 jaar geleden
  • RatzLove

    Konijn..maar konijnen zijn juist wel 'sportief', ze rennen, springen en graven heel wat af..en sinds wanneer hebben ze overgewicht??

    8 jaar geleden
  • Stefani

    Dafuq, vraag 2. houd je van je familie? Wie houd er nou niet van z'n familie! Ook al heb je ruzie, houd je er nog steeds van. whateve.. #don'thate #allreadygothatersenugh #justdon't

    8 jaar geleden
  • WeeabooTrash

    elke test zeg dat ik in mn vorige leven een wolf was (de testen met wolven bij de antwoorden) en dan een test die dat niet zegt kan niet dus er klopt iets niet maar voor de rest wel leuk

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    Gorilla? Nee meer vos

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?