Hoe gaat jou eerste kind er uit zien,naam,... !!!! ;)

Wil jij weten hoe jou kind er later gaat uit zien , wat zijn/haar naam word , enz. ...

Ontdek het allemaal in deze quiz !!!
Have Fun ;) !!!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Tara (8 x uitgekomen)

Je krijgt een dochtertje Tara ze heeft natuurlijk rood haar, bruine/zwarte ogen, en een lichte huid. Ze word heel gelukkig met jullie als ouders. Maar als ze begint te puberen word ze onhandelbaar zeker als ze op haar 14de foute vrienden maakt.Ze word drugs en alcohol verslaving. En als ze 17 is verbreekt ze alle contact .
Niet veel later krijgen jullie nog een prachtig dochtertje Elise. Met haar gaat het wel de goede kant op. Als Elise 17 is krijgen jullie na jaren weer iets te horen van Tara. Alleen is het niet zo'n leuk nieuws. Ze is gestorven aan een drugs teveel en 4 sneeën in haar linker arm.
Maar verder leven jullie nog lang en gelukkig zonder veel tegenslag.

Lily (19 x uitgekomen)

Je krijgt een super schattig dochtertje Lily. Ze is verlegen maar wel heel lief, slim en behulpzaam. Er is maar 1 minpuntje ze heeft soms last van een ochtendhumeur. Ze word heel gelukkig . "En als zij gelukkig is ben ik dat ook" zeg je altijd en dat ben je ook.

Pieter-Jan (3 x uitgekomen)

Je krijgt een zoontje Pieter-Jan. Hij heeft een goed leven en maakt zich bijna nergens zorgen over wat best wel goed uitkomt want jij en je man zijn echte streskippen dus hij is er altijd om jullie gerust te stellen . Later trouwt hij met een lief meisje en word nog heel gelukkig.

Liam, Jonas (5 x uitgekomen)

Gefeliciteerd je krijgt een tweeling Liam en Jonas. Helaas 2 uur na de geboorte sterft Liam. Je bent er echt kapot van. Gelukkig heb je Jonas nog. Spijtig genoeg, als hij 10 jaar is ligt hij met inwendige bloedingen in het ziekenhuis 17 uur later os hij dood. Daarna wil je geen kinderen meer. Jammer geen kinderen voor jou :(

Alexandra, izany (1 x uitgekomen)

Proficiat je hebt een tweeling gekregen Alexandra en Izany. Ze hebben lichtblond haar en blauwe ogen. Alex(andra) en Spinazie (Izany ) zijn heel vriendelijk . Jammer genoeg, Izany word gepest en pleegt zelfmoord . En Alex (andra) heeft een mooie zangcarière en je word uiteindelijk ondanks alle tegenslag toch nog gelukkig. ;)

Mason (0 x uitgekomen)

Je krijgt een zoontje Mason. Maar je zit hoog in de schulden en als wraak doden ze je zoontje Mason en laten je als dienster voor hun werken. Als je 54 bent kun je eindelijk ontsnappen en doe je waarvoor je al die tijd hebt doorgebeten. Je stapt naar het graf van Mason en je gaat er op liggen in de regen en fluistert "sorry". En op dat moment stopt je hart met kloppen en word alles zwart voor je ogen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?