Wie is jouw soulmate?

Ontdek hier wie jouw soulmate is

Mogelijke uitkomsten

Blake Leandros (1696 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Blake. Een ontzettend knappe, lieve, verstandige, maar ook lompe en beschadigde jongen. Het is kut voor je als je op hem valt, want hij valt al op een ander. Je hebt nu dus een probleem. Sucks to be you.

Charles Macaulay (215 x uitgekomen)

Wauw. Je soulmate is Charles.. Super leuk in de omgang, daar niet van. Hij heeft alleen allemaal issues en is zo ongezond als zes anderen. Daarbij gaat hij geen vaste relaties aan en zal hij dus waarschijnlijk je tere hart breken. Dat is echt weer heel erg kut voor je. Bye bitch.

Niavandro Barrlow V (80 x uitgekomen)

Als Niavandro je soulmate is, dan heb je echt zware issues. Hij is ongevoelig, koppig, sadistisch en gevoelloos. Oke, hij is knap. Oke, hij is heel slim. Oke, die badguy attitutde kan natuurlijk heel aantrekkelijk zijn, maar echt even serieus.. why. Je kan doen wat je wil, maar je zal echt nooit een relatie krijgen met deze guy. Wanhopigggg

Lync Fairley (132 x uitgekomen)

Jouw soulmate is Lync Fairley. Ik wil niet lullig doen, maar echt.. you've got some high standards. Hij is basically een god. Hij heeft al het goede in de wereld gecreëerd. Waarom denk je dat je überhaupt een kans bij hem maakt? Alsof hij daarmee bezig is. Zou wel cool zijn tho, maar nee.. give up already. Staar maar van een afstandje, want dit gaat niets worden. Fck-off.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • F4Nina

    Blake hij is hot!! :O(H)

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    lync fairley....

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?