Welke taak heb jij bij de Hunger Games?


Het is weer tijd voor de Hunger Games! Dit jaar kan jij er ook weel een rol in spelen, maar welke rol is voor jou weggelegd?
Ben je modieus als Cinna of ben je mentor als Haymitch? Doe de quiz en je komt er achter!


Mogelijke uitkomsten

Tribute (46 x uitgekomen)

Jij zou tribute zijn! Jouw naam wordt getrokken bij de boete, net als bij Katniss en Peeta. Je bent dapper genoeg om te overleven en je hebt vechtlust. Hopelijk lukt het je om winnend uit de arena te komen.

Mentor (59 x uitgekomen)

Jij zou mentor zijn! Het is niet de fijnste functie, want je bent eerder tribute geweest. Je wil alles op alles zetten om te zorgen dat iemand uit jouw district wint! Misschien ook wel omdat jij dan geen mentor meer moet zijn.

Hoofdspelmaker (2 x uitgekomen)

Jij bent Hoofdspelmaker! Jij organiseert de Hunger Games en maakt de arena. Je bent er creatief genoeg voor en je vindt het niet erg om aan de verkeerde kant te staan. Je kan jezelf als een genie laten zien, als je maar een mooie arena maakt!

Spelmaker (3 x uitgekomen)

Jij zou spelmaker zijn! Jij trapt altijd een beetje achter het net. Je hebt een goede taak, nou ja, niet qua gekozen kant, maar er is altijd iemand die beter is. Je valt niet echt op, maar je hebt wel veel talent!

President (4 x uitgekomen)

Jij zou het brein achter alles zijn, de president! Jij bent de baas over alles en alles gaat zoals jij dat wil. Jij neemt alle touwtjes in handen en kroont de winnaar. Het is beslist geen luie taak!

Sponsor (7 x uitgekomen)

Jij vindt de Hunger Games verschrikkelijk en bent sponsor! Jij probeert de tributes te helpen omdat je het niet aan kan zien hoe ze creperen. Als je zelf geen geld of spul meer hebt ga je sponsoren werven!

Toeschouwer uit het Capitol (5 x uitgekomen)

Jij bent een toeschouwer uit het Capitol! Je wilt zelf niet mee doen aan de Hunger Games, maar kijkt het en geniet er van. Je vindt het niet erg om mensen dood te zien gaan en vindt het leuk om te kijken!

Stylist (4 x uitgekomen)

Jij vindt het leuk om kleding te maken, net als Cinna! Jij hoopt door mooie kleding voor je tribute te ontwerpen dat jouw tribute veel sponsoren krijgt en overleeft. Jij zou een stylist zijn! Jij bent graag met je handen bezig en maakt mooie dingen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • xmrsxhoranx

    Mentor. Niks voor mij :D

    7 jaar geleden
  • Pia

    Mentor! Past ook wel bij mij aangezien ik begeleider in het sociaal werk ben (:

    7 jaar geleden
  • LokiofAsgard

    Toeschouwer uit het capitol

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Tribuut, awww nu ben ik een pion ):

    Maarja, ook geen moordenaar cx
    Of wacht wel ;x

    7 jaar geleden
  • Mouli

    Tribute! Leuke quiz! Ik heb nog nooit de hunger games gelezen of gezien maar ben wel van plan het te gaan doen hahaha

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?