Wie ben jij? Leo of Jor

er zijn twee kindjes Leo en Jor die zijn beste vriendinnetjes in een nieuwe film die heet Jeo. welke van de twee ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Leo (3 x uitgekomen)

Jij bent Leo van het duo Leo & Jor. Jij bent de epilerende wenkbrauwen. Je epileert ze zelf niet maar dat doen ze zelf. Ze elimineren haartjes van de wenkbrauw af.

Jor (5 x uitgekomen)

Jij bent Jor van het duo Leo & Jor. Jij houdt van barbie en disney. Jij bent de disney princes pocahontas in je volgende leven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeo (0 x uitgekomen)

Jij bent da bomb. Swagheid to da max. JIj bent




























COLL





























































































CO

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Senna03

    Domme Quiz:@

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?